Ο Πάκο Ερέρα τα έχει όλα και συμφέρει

Ο Πάκο Ερέρα τα έχει όλα και συμφέρει

Η επιλογή του Ερέρα, οι αυξημένες αρμοδιότητες που φαίνεται ότι θα έχει και τα άμεσα και έμμεσα οφέλη για τον Καρυπίδη.

Έναν μικτό ρόλο αναλαμβάνει στον Άρη ο Πάκο Ερέρα. Και είναι αυτονόητο, οτι σε έναν προπονητή 65 ετών που υπήρξε ήδη τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της πριμέρα (Εσπανιόλ), στους πάγκους έχει κοουτσάρει πολλές εκατοντάδες αγώνες και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, το να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει παίκτες από την αγορά της χώρας του και κίνητρο του δίνει να δουλέψει με μεγαλύτερη όρεξη και μια σχετική σιγουριά πως μπορεί να πάρει εργαλεία που γνωρίζει και πιστεύει ότι ταιριάζουν σ’ αυτό που θέλει να δημιουργήσει.

Για το Θόδωρο Καρυπίδη, δε, είναι και μια κίνηση που του προσφέρει και ένα είδος… ασφάλειας. Στη λογική του “ο προπονητής, με τα δεδομένα της ομάδας, επέλεξε αυτούς που ο ίδιος εντόπισε”. Κι αυτό, όλοι οι παράγοντες το θέλουν, να έχουν δηλαδή ανά πάσα στιγμή το επιχείρημα πως “εγώ έκανα αυτό που μου ζήτησε ο προπονητής”.

Στο παζλ, θα βάλει κομματάκια και ο Νέτο. Ή για να ακριβολογούμε, θα επιστρέψει από τη Βραζιλία με προτάσεις για την ομάδα και έχει ενημερώσει τον Καρυπίδη: “Ξέρω προπονητές, ξέρω μάνατζερ, έχω επαφές με παράγοντες. Θα επιστρέψω με προτάσεις” οι οποίες θα αξιολογηθούν κατόπιν από τον προπονητή για να κριθεί αν και εφόσον.

Σημείο αναφοράς, για την ώρα είναι και ο Ραούλ Μπράβο. Θεωρητικά προορίζεται για βοηθός, είναι σε επαφή με τον Ερέρα και έχει μεταφέρει την εικόνα της ομάδας που παραλαμβάνει ο συμπατριώτης του από τη στιγμή που θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο πρόεδρος του Άρη, δεν μεταβαίνει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα και αυτό αφήνει ωφέλιμο τον χρόνο για να κλείσει τα ανοιχτά θέματα: Τα ζητήματα συμβολαίων των παιδιών που είναι στη φετινή ομάδα και υπολογίζονται και για την επόμενη, οι οικονομικές εκκρεμότητες και η διευθέτησή τους, τα τηλεοπτικά που είναι “το” θέμα της διαμόρφωσης του επόμενου προϋπολογισμού, στο πλαίσιο και της διαμόρφωσης του φακέλου για την αδειοδότηση.

Άσχετο, αλλά μου το είπαν από καιρό και σήμερα το θυμήθηκα: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, από τη στιγμή που αποφασίστηκε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, περίμενε ότι δυο ομάδες από την εσωτερική αγορά θα μπορούσαν να είναι ο επόμενος σταθμός του: Η ΑΕΚ και ο Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ