Τα χαρτιά του ΠΑΟ, ο Διαμαντόπουλος, το 19-1 και η… βράβευση του Σλούκα

Τα χαρτιά του ΠΑΟ, ο Διαμαντόπουλος, το 19-1 και η… βράβευση του Σλούκα

Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» και της… τρόικας που επανήλθε με ένα μόνο στόχο. Τον Ολυμπιακό. Κατά τα άλλα στο ΣΕΦ…

Με ένα όμορφο mail έγραψαν ιστορία. Ο Παναθηναϊκός, η ΕΠΟ, το δικαστήριο. Και κάπως έτσι μια υπόθεση που από πουθενά δεν μπορούσε να οδηγήσει στην τιμωρία του Ολυμπιακού για την αποχώρηση των πρασίνων φτάσαμε στην εξόντωσή του.

Μια συμπληρωματική έκθεση που πήρε ο Μάνταλος και έδωσε στην κα Σταμολέκα. Και την δέχθηκε παρότι είναι ένα mail, κανένα επίσημο χαρτί όπως χρειάζεται, όπως συμβαίνει με τις εκθέσεις γιατρών, παρατηρητών, αστυνομίας και το φύλλο αγώνα. Το «έργο» το είδαμε λοιπόν να εξελίσσεται και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και στην επιτροπή εφέσεων αν είναι τόσο χαλαροί με τα… mail. Και αν χρειαστεί θα έχουμε δρόμο για μια υπόθεση που θα την συζητάμε για χρόνια. Στον Παναθηναϊκό πανηγυρίζουν για το τρίποντο στα χαρτιά (και το -1 του Ολυμπιακού), χαρούμενοι για την επιτυχία τους.

Σύντομα θα καταλάβουν.

Στον Ολυμπιακό προφανώς και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να «σβήσουν» το σκάνδαλο ξέροντας συνάμα πως αν η ομάδα συνεχίσει να δυναμώνει ούτε με τα δικαστήρια και τα χαρτιά δεν θα βρει προκοπή η «τρόικα». Το μόνο που πετυχαίνει είναι να κάνει πιο δυνατή την «ερυθρόλευκη» οικογένεια και το πείσμα μεγαλύτερο. Αρκεί η δουλειά στην ομάδα να συνεχίσει να γίνεται σωστά.

Το πόσα εμπόδια πρέπει να ξεπεράσει το καταλαβαίνει και ο πιο… χαλαρός οπαδός της ομάδας. Δεν είναι μόνο τα… χαρτιά του Αλαφούζου που το διαφημίζει και σε όλη την Ευρώπη ως μια τεράστια επιτυχία είναι και τα «μπλόκα» από την ΕΠΟ μέσω ΚΕΔ. Διαμαντόπουλος το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο απέναντι στην ισχυρό στην έδρα του ΟΦΗ. Καταλαβαίνετε τι περιμένει την παρέα του Φορτούνη και του Ποντένσε. Συνηθισμένα όμως τα βουνά στα χιόνια…

Μια Δευτέρα που κυριαρχεί το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ. Τρίτο κατά σειρά μετά το 2/2 των νταμπλούχων Ελλάδας και το 18-1 που «τρέχει» εντυπωσιακά και μπορεί να γίνει 19-1. Ο Παναθηναϊκός με τον Μήτογλου είναι καλύτερος και δεδομένα θα δούμε ένα μεγάλο ματς στο ΣΕΦ για έναν Ολυμπιακό όμως που παραμένει καλύτερος και θα ορίσει την πορεία του αγώνα. Με στόχο να συνεχίσει την κυριαρχία του και να πάρει μια νίκη που θα τον βάλει οδηγό και στην Basket League.

Θα είναι και το πρώτο ματς του Σλούκα με τα πράσινα στο ΣΕΦ. Λίγο καιρό πριν στην φιέστα, έμπαινε και υποκλινόταν στον κόσμο, έκανε νοήματα πως θα είναι εδώ, και καλά θα ανανεώσει. Το «έργο» βεβαίως το είδαμε (και εκεί) να εξελίσσεται. Όπως και να έχει όμως κανείς δεν πρέπει να δώσει το δικαίωμα στους «απέναντι» και κυρίως κανείς δεν πρέπει να δημιουργήσει θέμα στην ομαδάρα του Μπαρτζώκα.

Είναι υποχρέωση όλων στον Ολυμπιακό, από την ΚΑΕ έως και τον τελευταίο οπαδό που θα βρεθεί στο γήπεδο να κάνουν το αυτονόητο. Να στηρίξουν μέχρι εκεί που δεν πάει την ομάδα για να πάρει τη νίκη. Ο Σλούκας θα κάνει την δουλειά του με τα πράσινα και ο Ολυμπιακός την δική του. Ο Σλούκας που φεύγοντας από τον Ολυμπιακό έκανε ένα μεγάλο καλό, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά καθώς η ομάδα πλέον είναι μια «γροθιά» σε όλα, δεν υπάρχει… παραφωνία. Θα έλεγα μάλιστα πως θα μπορούσαν να τον… βραβεύσουν κιόλας για την επιλογή του και το καλό που έκανε στην ομάδα αλλά ok δεν θα το κάνω και λύσσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ