Μεταγραφικός σχεδιασμός με την σφραγίδα Λουτσέσκου

Μεταγραφικός σχεδιασμός με την σφραγίδα Λουτσέσκου

Η υπόθεση του Ντάριο Σρνα έκλεισε και δεν πρόκειται να ξανά ανοίξει. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την πυγμή που έδειξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου δείχνοντας σε όλους ποιος είναι το αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το θέμα της απόκτησης του 37άχρονου Κροάτη αμυντικού, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη, μίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, και στο τέλος αποχώρησε με άδεια τα χέρια, τραυμάτισε επικοινωνιακά το σωματείο. Για μια ολόκληρη εβδομάδα, το όνομα του Ντάριο Σρνα μονοπώλησε το ρεπορτάζ της ομάδας. Μέχρι και γκάλοπ φτάσανε στο σημείο κάποιο να κάνουν προκειμένου να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου. Από την υπόθεση αυτή κερδισμένος βρήκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόσο μέσα στην διοίκηση, όσο και στους φιλάθλους της ομάδας.

Μεγάλος χαμένος ο Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος παράγοντας για μια ακόμα φορά έδειξε πως τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή δεν το κατέχει. Από την πρώτη ημέρα που του ανατέθηκε αυτό το βαρύ χαρτοφυλάκιο υποπίπτει σε λάθη, αλλά και σε γκάφες. Αυτή με τον Ντάριο Σρνα ίσως και να του στοιχίσει, ακόμα και την θέση του. Ο Μίχελ εδώ και μια εβδομάδα παραμένει άφαντος, ίσως να περιμένει την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη για να μάθει και αυτός τις αποφάσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο Σλοβάκος έχει βοηθήσει αρκετά το σωματείο σε πολλά θέματα, πλην του αγωνιστικού τμήματος δείχνοντας πως είναι ένας παράγοντας που μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του και τις γνώσεις του.

Μεγάλος κερδισμένος αναδείχθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου που όπως όλα δείχνουν θα είναι το απόλυτο αφεντικό και στις μεταγραφές. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με πρόσφατες δηλώσεις του έκανε λόγο για τρεις ή τέσσερις μεταγραφές παικτών, οι οποίοι δεν θα είναι απαραίτητα ποδοσφαιριστές ενδεκάδας.

Ο Ρουμάνος, άφησε να εννοηθεί, ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και παίκτες οι οποίοι θα δώσουν, απλώς, βάθος στο ρόστερ και δεν θα έρθουν με σκοπό να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο από την αρχή. Ο 49χρονος προπονητής έβαλε ψηλά τον πήχη για τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας την φιλοδοξία που έχει να πετύχει τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα.

Έχει πλέον πολύ ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ, καθώς αυτή ήταν και η επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη. Όλα θα περνούν από τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο Δικέφαλος της επόμενης σεζόν είναι δεδομένο ότι θα έχει σε μεγάλο βαθμό την σφραγίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ