Δεν έχουν καταλάβει τι παίζεται

Δεν έχουν καταλάβει τι παίζεται

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντιούνται για μια ακόμα φορά στους τελικούς του πρωταθλήματος με τους πράσινους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία ο Πασκουάλ περίμενε να δει από τους παίκτες του τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Δεν τον είδε. Ειδικά οι Τζέιμς, Ρίβερς και Σίνγκλετον έδειξαν πως δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι ακριβώς διακυβεύεται και πως πρέπει να ετοιμαστούν για τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους.

Ειδικά ο πρώτος ήταν εκτός πνεύματος κάτι που ο Καταλανός το διαπίστωσε αμέσως, τον έβγαλε στο 9’ του αγώνα και τον άφησε στον πάγκο για να βλέπει τους άλλους να παίζουν.

Το ίδιο έκανε και με τον Ρίβερς, ο οποίος παρά τις εκλάμψεις δείχνει για την ώρα ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

Η εικόνα του Ολυμπιακού τις προηγούμενες εβδομάδες έχει επιδράσει στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάποιοι από τους παίκτες τα παιχνίδια που έρχονται. Ίσως πιστεύουν οι μπορούν να πατήσουν ένα κουμπί και να αλλάξουν αγωνιστικό ρυθμό. Θα φανεί…

Από εκεί και πέρα όμως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδειξε για μια ακόμα φορά γιατί είναι πολύτιμος σε μια ομάδα. Έδωσε ενέργεια, λύσεις και παρέσυρε μαζί φυσικά με τον Καλάθη τους υπόλοιπους να ανεβάσουν το ρυθμό και την ένταση στην άμυνα.

Ο Θανάσης θα το ξανακάνει πολλές φορές, γιατί έτσι έχει μάθει και έτσι λειτουργεί χωρίς να τον νοιάζει ποιος θα βάλει περισσότερους πόντους. Το θέμα όμως είναι αν θα τον ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Γιατί μόνο μέσα από την ομαδική προσπάθεια θα φτάσουν στον τελικό στόχο της κατάκτησης του τίτλου.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε στους πράσινους πως μόνο μέσα από την άμυνα, την προσπάθεια, την αυταπάρνηση και τη συνεχή μάχη θα καταφέρουν να φτάσουν στο πρωτάθλημα.

Με εμφανίσεις… σορολόπ όπως στο πρώτο ημίχρονο, θα κάνουν τεράστιο δώρο στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ