Έσπασαν όλα τα κοντέρ!

Έσπασαν όλα τα κοντέρ!

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει παίκτες που προέρχονται από εξαιρετικές χρονιές. Λάζαρος, Γιαννιώτης, Τσιμίκας «εκτίναξαν τις μετοχές» τους και το ίδιο συμβαίνει με Λέμα και Πρίσιτς που είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις συνθέτοντας το παζλ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου κι ένα στοιχείο που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το πώς εξελίχθηκε η σεζόν που πέρασε, για τους παίκτες που έχει αποκτήσει η ομάδα του λιμανιού. Και όχι μόνο για όσους έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός αλλά και για τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν οι ερυθρόλευκοι, ενόψει της συνέχειας.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως οι παίκτες που έχει εντάξει μέχρι στιγμής στο δυναμικό της η ομάδα του Πειραιά, προέρχονται από σούπερ χρονιές. Έκαναν την διαφορά στις ομάδες που αγωνίστηκαν και «εκτόξευσαν τις μετοχές τους». Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί πως οι πειραιώτες έχουν  πάρει παίκτες που προέρχονται επί της ουσίας από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας τους κι αυτό είναι κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος και οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο διεθνής εξτρέμ έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι αποφασισμένος να κάνει την διαφορά και την επόμενη χρονιά, φορώντας όμως την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης επιστρέφει στους ερυθρόλευκους έχοντας κάνει μια εκπληκτική χρονιά. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τις εμφανίσεις του νεαρού πορτιέρε και οι πειραιώτες ποντάρουν πολλά στον 25χρονο τερματοφύλακα. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως ο Γιαννιώτης είχε πάει πολύ καλά και πρόπερσι στον Πανιώνιο αλλά πέρυσι με τον Ατρόμητο ήταν ακόμα καλύτερος.

Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας θα γυρίσει στου Ρέντη μετά από μια σεζόν – όνειρο στην Ολλανδία με την φανέλα της Βίλεμ. Ο νεαρός αριστερός μπακ έπαιξε σε 33 ματς στην Ολλανδία κι επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού. Τόσο καλός ήταν ο Τσιμίκας την σεζόν που ολκληρώθηκε.

Και δεν είναι μόνο οι παίκτες που πήρε ήδη ο Ολυμπιακός αλλά κι εκείνοι που βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας του λιμανιού. Εξαιρετική χρονιά έχει πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα της Αργεντινής ο Κρίστιαν Λέμα και η Μπελγράνο έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, για να πείσει τον Αργεντινό στόπερ να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο 28χρονος μπακ είναι στην κορυφή της λίστας των ερυθρόλευκων για το κέντρο της άμυνας και μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις υπήρξε ενδιαφέρον και από πολλές ακόμα ευρωπαϊκές ομάδες.

Από πολύ καλή χρονιά, ειδικά στο δεύτερο μισό προέρχεται και ο Σανίν Πρίσιτς και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έχει και πολλές προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Ο Ολυμπιακός δείχνει μέσα από τις μεταγραφικές του κινήσεις πως έχει στοχεύσει σε παίκτες που έχουν κάνει εξαιρετικές χρονιές και οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν την ομάδα του λιμανιού στην υλοποίηση των στόχων της.

Με λίγα λόγια στο μεγάλο λιμάνι έχουν επιλέξει παίκτες που την περασμένη σεζόν «έσπασαν όλα τα κοντέρ». Το ζητούμενο φυσικά για τους ερυθρόλευκους είναι να πάνε ακόμα καλύτερα την επόμενη αγωνιστική περίοδο και το σίγουρο είναι πως οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ