Θα δοθεί απάντηση και μέσα στο γήπεδο

Θα δοθεί απάντηση και μέσα στο γήπεδο

Μια ομάδα που βάλλεται οφείλει να δίνει απαντήσει και μέσα στο γήπεδο. Αρχής γενομένης απόψε το βράδυ

Εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Του κυβερνητικού κυκλώνα. Στο πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς καλείται να παίξει χωρίς τους οπαδούς τους στη βάση μιας επιλεκτικής τιμωρίας.

Ολοι οι άλλοι εξαιρούνται και ενώ ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα δώσουν τα παιχνίδια τους με κόσμο απόψε, οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν τους δικούς τους.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Πέισερς 140-126: Ρεκόρ καριέρας και οργανισμού ο Γιάννης, παραλίγο σύρραξη με Θανάση

Προφανώς μόνο έξω από γήπεδα που παίζει ο Ολυμπιακός γίνονται επεισόδια. Δικοί του οπαδοί δολοφόνησαν στη… Θεσσαλονίκη τον άτυχο Βούλγαρο. Δικοί του οπαδοί στην ίδια πόλη δολοφόνησαν τον Αλκη. Δικοί του οπαδοί έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ δολοφόνησαν τον Μιχάλη. Κι επειδή ό,τι καταδικαστέο και φρικτό έγινε έξω από το γήπεδο του βόλεϊ λογικό είναι να τιμωρηθεί το ποδόσφαιρο. Θα έχουν στοιχεία φαίνεται στην κυβέρνηση ότι είναι άλλοι οι οπαδοί που πάνε στο ποδόσφαιρο κι άλλοι αυτοί που πάνε π.χ στο μπάσκετ.

Πρόκειται για μνημείο κυβερνητικής ασυναρτησίας που αφήνει περιθώρια σε κάθε λογικό άνθρωπο να σκεφτεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ο στόχος. Το θέμα θα λυθεί στην Ελληνική αλλά και στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη στις οποίες προσφεύγει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε κάθε αντικειμενικό παρατηρητή μένει η αίσθηση ότι το θέμα ήταν να φανεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ο στόχος. Στην ΟΥΕΦΑ ενημέρωναν όλες τις ελληνικές ομάδες ότι υπάρχει ενδεχόμενο να παίξουν χωρίς θεατές την Πέμπτη.

Ακολούθησε η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου και η πρόθεση στης κυβέρνησης άλλαξε μέσα στο Σαββατοκύριακο για να τιμωρηθεί μόνο ο Ολυμπιακός. Απόψε το βράδυ η ομάδα του Καρβαλιάλ δεν έχει περιθώρια να μείνει σε όλα αυτά και να χάσει την συγκέντρωσή της. Είναι ανάγκη να μπει στο άδειο γήπεδο και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στους φιλόδοξους Σέρβους που δεν έρχονται για να βγάλουν μια υποχρέωση αλλά να πάρουν τη νίκη και να τσεκάρουν αυτοί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να πάει στο γήπεδο αλλά περιμένει από την ομάδα του μια καλή εμφάνιση και την πρόκριση. Περιμένει να δει μια συσπειρωμένη ομάδα που θα βγει πάνω από τα εμπόδια και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Η πρώτη, άμεση αλλά και επιβεβλημένη αντίδραση χρειάζεται να βγει από την ίδια την ομάδα.

Για να μην κοντύνει ο Ολυμπιακός εκείνο που πρωτίστως χρειάζεται είναι να αντισταθεί στο χορτάρι. Κι επειδή απέναντί του δεν θα βρεθεί κάποια ποδοσφαιρική υπερδύναμη αλλά απλά μια καλή και φιλόδοξη ομάδα, κάθε οπαδός του Ολυμπιακού περιμένει να δει καλό ποδόσφαιρο και νίκη-πρόκριση. Μια ομάδα που βάλλεται οφείλει να δίνει απαντήσει και μέσα στο γήπεδο. Αρχής γενομένης απόψε το βράδυ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ