Η Μπάτσκα, ο Κάρλος και ο Πάμπλο

Η Μπάτσκα, ο Κάρλος και ο Πάμπλο

Το ιδανικό ντεμπούτο και το… μέχρι εκεί γιατί η συνέχεια πάρα είναι δύσκολη σε όλα τα επίπεδα

Αν διάλεγε το ιδανικό του ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι σίγουρο πως κάπως έτσι θα το είχε φανταστεί. Για την ακρίβεια με την παρουσία του κόσμου που απαγόρευσε με το έτσι θέλω η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, και σίγουρα χωρίς τις… παιδικές ασθένειες που παρουσίασε η ομάδα μετά το 4-0 με τα δύο γκολ που είναι ανεπίτρεπτο να δέχεται με αυτό τον τρόπο.

Ο Ολυμπιακός έκανε την Μπάτσκα Τόπολα να φαίνεται ομάδα… Superleague 2 με την απόδοση που έπιασε και με την «φλόγα» που είδαμε ξανά να… βγαίνει από όλους. Είχαμε καιρό είναι αλήθεια να δούμε έναν «φρέσκο» και ορεξάτο Ολυμπιακό που πιέζει τον αντίπαλο, που μαρκάρει παντού και όλοι μαζί και που ήταν και αποτελεσματικός βάζοντας πέντε γκολ και έχοντας την ευκαιρία για άλλα τόσα.

Διαβάστε επίσης: Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός: Τέρμα το απυρόβλητο σε Γιοβάνοβιτς- Σκληρή κριτική σε Αλαφούζο – Χαμός στα social media

Δεν έλειψαν βεβαίως και τα «θέματα» τα οποία δεν μπορούν να… εξαφανιστούν δια μαγείας. Χρειάζεται πολύ δουλειά και νέα δεδομένα (σ.σ. βλέπε και μεταγραφές) για να μην δέχεται τόσο εύκολα και… αστεία γκολ όπως το πρώτο.

Το 5-2 επί της Μπάτσκα απλά επιβεβαίωσε το… έγκλημα που έγινε στην Σερβία με τις «αυτοκτονικές» τάσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βάλει δεύτερο επιθετικό στο 0-2 χωρίς πραγματικά κανένα λόγο. Και δεν το λέω τώρα που ο Ισπανός μας έχει χαιρετήσει, και τότε μετά το ματς την ίδια απορία είχα.

Μετά και το χθεσινό ματς φάνηκε πόσο μεγάλη ζημιά είχαν κάνει εκείνη οι δύο χαμένοι βαθμοί που μπορεί να έβαζαν άλλα δεδομένα στο «τραπέζι» για την συνέχεια.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο στον όμιλο του. Πήρε την τρίτη θέση που ήταν ο αντικειμενικός του στόχος σε όμιλο με Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ και συνεχίζει στο Κόνφερενς, εκεί που θα μπορέσει να παίξει το χαρτί του για κάτι παραπάνω.

Ξέροντας πως κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα έχει αντίπαλο μόνο στο χορτάρι, εκτός αν η Κυβέρνηση συνεχίσει να κλείνει μόνο το Καραϊσκάκη με στυλ αποφασίζουμε και διατάζουμε όπως έκανε χθες.

Στην Ελλάδα βλέπετε πρέπει να κερδίσει και το… VAR για να πετύχει τους στόχους του, αν και πρωτίστως πρέπει συνολικά για όλες τις διοργανώσεις να βελτιώσει την εικόνα του, να ενισχυθεί εκεί που πρέπει και να βρει ξανά τον δρόμο του. Και μετά ας κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν.

Το σημαντικό λοιπόν για τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι πάντα το επόμενο ματς και η βελτίωση αγώνα με τον αγώνα. Με τον Καρβαλιάλ να ξεκινάει ιδανικά αλλά… μέχρι εκεί η κουβέντα, γιατί τα ζόρια είναι πολλά και έρχονται γρήγορα-γρήγορα με τρία εκτός έδρας ματς στην Ελλάδα το ένα πιο δύσκολο από το άλλο.

Φαντάζομαι θυμάστε πόσο δύσκολα νίκησε τον Πανσερραϊκό ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, μια ομάδα καλή και σκληρή που έχει προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία που περιμένει φαντάζομαι πως και πως το ματς της Δευτέρας στις Σέρρες. Είμαι σίγουρος πως ο Καρβαλιάλ θα ξέρει ήδη τι τον περιμένει και πόσα εμπόδια θα πρέπει να ξεπεράσει για να χαμογελάσει ξανά όπως έκανε χθες βράδυ με τους Σέρβους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ