Αυτόν ξεχώρισε ο Καρβαλιάλ στις Σέρρες

Αυτόν ξεχώρισε ο Καρβαλιάλ στις Σέρρες

Ο Καρβαλιάλ εκθείασε την απόδοση του Καμαρά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και θεωρεί ότι ο διεθνής άσος ήταν ο παίκτης «κλειδί» για την επικράτηση των πειραιωτών στις Σέρρες.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 1-0 κι αυτή ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

Όχι μόνο γιατί η ομάδα του Πειραιά πήρε τους τρεις πόντους σε μια δύσκολη έδρα, αλλά και γιατί οι πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Ελ Αραμπί, χάνει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του, με το γκολ που πέτυχε ο Ελ Αραμπί κι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του λιμανιού ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το ότι ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν, ενώ στις συζητήσεις που είχε μετά τον αγώνα, εκθείασε την απόδοση του Μαντί Καμαρά.

Ο Καρβαλιάλ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον διεθνή μέσο των «ερυθρόλευκων», επισημαίνοντας ότι ο Καμαρά βοήθησε πολύ την ομάδα του, τόσο στο αμυντικό όσο και στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έλεγε μετά το τέλος του αγώνα στις Σέρρες, ότι ο Καμαρά έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε να δει, ήταν δηλαδή ο συνδετικός κρίκος μεταξύ αμυντικής και επιθετικής γραμμής των «ερυθρόλευκων».

Επισήμανε μάλιστα ότι από τα πόδια του Καμαρά πέρασε το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ο διεθνής μέσος πήρε τις μπάλες από τα στόπερ και ανέβασε πολλά μέτρα την ομάδα του στην μεσαία γραμμή.

Ο Καρβαλιάλ εκθείασε λοιπόν την απόδοση του Καμαρά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και θεωρεί ότι ο διεθνής άσος ήταν ο παίκτης «κλειδί» για την επικράτηση των πειραιωτών στις Σέρρες.

Βεβαίως ιδιαίτερη ικανοποίηση υπήρξε και για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε και το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού στις Σέρρες, αλλά ο Καρβαλιάλ δεν θα έχει τον Μαροκινό σέντερ φορ στη διάθεσή του στο Περιστέρι για τον αγώνα με το Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ