Ολυμπιακός : Και τώρα φίλε μου είναι η σειρά σου…

Ολυμπιακός : Και τώρα φίλε μου είναι η σειρά σου…

Οι κίνδυνοι είναι πολλοί, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο κόσμος οφείλει στο ΣΕΦ να είναι τύπος και υπογραμμός και να βοηθήσει με τη φωνή του και μόνο τον Ολυμπιακό για το 2-0.

Είναι η στιγμή που όλοι περίμεναν στο λιμάνι. Το πρώτο (και γιατί όχι το τελευταίο) τεράστιο crash test. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν μία ακόμα μάχη με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για να μην πάει στράφι το «διπλό» στο Μαρούσι. Παράλληλα όντας και στο 2-3 φέτος στα ματς με τους «πράσινους» (0-2 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, 1-1 στην Ευρωλίγκα και τώρα 1-0 στα πλέι οφ), θέλουν να ισοσκελίσουν και αυτήν την διαφορά.

Τα λόγια όμως είναι φτώχεια. Δεν αρκεί μονάχα το αγωνιστικό κομμάτι σε αυτήν την αναμέτρηση την Πέμπτη. Χρειάζεται και το πνευματικό, σημείο που υστέρησε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στο Φάληρο, αν και στα δύο τελευταία ματς στην έδρα του αντιπάλου του, δείχνει πως το έχει ξεπεράσει κάθε είδους κόμπλεξ..

Στην εξίσωση την Πέμπτη στο ΣΕΦ θα μπει και ο κόσμος. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το κείμενο sold out δεν είχε γίνει, όμως το γήπεδο θα κοχλάζει. Τι χρειάζονται οι παίκτες του Σφαιρόπουλου;

Μα το προφανές… ΣΤΗΡΙΞΗ.

Μακριά από τον οποιοδήποτε αποπροσανατολισμό των φίλων της ομάδας από τους διαιτητές. Παίζουν και αυτοί εννοείται, μπορεί να δούμε πάλι… μαργαριτάρια όπως στο πρώτο παιχνίδι (υπενθυμίζω έτσι για την ιστορία ότι την Πέμπτη σφυρίζουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Ανδρικόπουλος). Δεν πρέπει όμως να ασχοληθεί κανείς με αυτό. Ακόμα και αν το ματς στραβώνει, η αρνητική ενέργεια από την κερκίδα μπορεί να επηρεάσει και αυτούς που παλεύουν στο παρκέ. Αφήστε τους πρωταγωνιστές στην ησυχία τους και μην τους βάλετε σε αυτήν την λογική. Είδατε στο ΟΑΚΑ πως χειρίστηκαν όλη αυτήν την ατμόσφαιρα. Πιο τέλεια δεν γινόταν…

Είναι αδιανόητο να βγάλει ο ίδιος ο οργανισμός του Ολυμπιακού μόνος του τα μάτια του. Ο κόσμος στις εξέδρες με τη φωνή του και μόνο να στηρίξει τις προσπάθειες του Βασίλη, του Γιώργου, του Κωστή, του Βαγγέλη, του Ιωάννη και των υπόλοιπων παιδιών.

Μακριά από τις ακρότητες. Ο Παναθηναϊκός έχει προειδοποιήσει με αποχώρηση σε περίπτωση που ξεφύγει η κατάσταση. Και δεν είναι απλά μία απειλή παιδιά. Θα γίνει πράξη και το ξέρετε.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πριν δύο μέρες τόνισε στην Sportday: «ο κόσμος να μας στηρίξει πολιτισμένα, με τη φωνή του, χωρίς την παραμικρή ακρότητα. Μόνο έτσι θα μας βοηθήσει πραγματικά».

Το ζητούν και οι ίδιοι οι παίκτες. Θέλουν φωνή και ένα γήπεδο να κοχλάζει. Ας φύγει ο καθένας χωρίς φωνή το βράδυ της Πέμπτης. Αλλά εξαιτίας της στήριξης έτσι; Όχι του γιουχαρίσματος, όχι με αυτά που δεν χρειάζονται μέσα στα γήπεδα και έξω από αυτά.

Γίνε η ασπίδα της ομάδας σου και όχι ο χειρότερος εχθρός της. Σε χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ. Μην του στερήσεις την χαρά και ουσιαστικά μην δώσεις την… χαρά σε όποιον θέλει το κακό σου.

Φώναξε, στήριξε και ώθησε στη νίκη. Μόνο αυτό χρειάζεται τώρα…

ΥΓ1 Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχή μου τον κόσμο που κινητοποιήθηκε και με γέμισε με μηνύματα στήριξης. Δεν μου προκαλεί εντύπωση όλο αυτό που συνέβη και προσωπικά δεν πρόκειται να του δώσω έκταση. Μπορεί να στεναχωρήθηκα, να είδα εκτός από τα καλά και κάποια… περίεργα μηνύματα στους λογαριασμούς μου, αλλά καλή καρδιά παιδιά. Όταν ξεκίνησα αυτήν την δουλειά δεν ήθελα επουδενί να μπω σε μία τέτοια κατάσταση. Και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν το επιδίωξα. Όποιος με ξέρει, μπορεί και να το επιβεβαιώσει. Δεν πρόκειται αυτό να με πτοήσει, ήταν ένα καμπανάκι βέβαια, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Καλή καρδιά ξανά. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι μας «διαβάζουν».

ΥΓ2 Αγωνιστικά δεν πρόκειται να γράψω τίποτα. Διαβάζετε διαρκώς πράγματα από το10.gr, έχουμε υπεραναλύσει τις δύο ομάδες και οι δύο προπονητές γνωρίζουν απόλυτα το πώς να εκμεταλλευτούν τα όπλα τους.

ΥΓ3 Και πάλι ο κόσμος αναμένεται να ταλαιπωρηθεί με τα μέσα. Όπως ενημερωθήκαμε σήμερα στάσεις εργασίας σε τρένο και μετρό θα έχουμε την Πέμπτη 7 Ιουνίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της ΕΕΣΣΤΥ. Οι στάσεις εργασίας την ημέρα του ματς θα είναι στις: α) 05.00 – 08.00 β) 13.00 – 16.00 γ) 21.00 – 24.00. Οπότε καλό κουράγιο και εσείς…

ΥΓ4 Χρυσάνθη, Κατερίνα, Βλαστά, Θεόφιλε και Ερωτόκριτε, σας ευχαριστώ, ξέρετε εσείς…

ΥΓ5 Η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ