Φάτε τον…

Φάτε τον…

Στην Ελλάδα η… μαγεία είναι στο DNA μας. Η μαγεία που εμπεριέχει αρκετή δόση… οφθαλμαπάτης, η μαγεία των τρικ και των παραστάσεων στο τσίρκο, η μαγεία που δεν έχει τίποτα το μαγικό. Σε αυτή τη μορφή μαγείας, το αποτέλεσμα έρχεται πριν την προσπάθεια, δεν υπάρχει διαδρομή, βλέπεις μπροστά στα μάτια σου να συμβαίνει κάτι, που απλά σε […]

Στην Ελλάδα η… μαγεία είναι στο DNA μας. Η μαγεία που εμπεριέχει αρκετή δόση… οφθαλμαπάτης, η μαγεία των τρικ και των παραστάσεων στο τσίρκο, η μαγεία που δεν έχει τίποτα το μαγικό. Σε αυτή τη μορφή μαγείας, το αποτέλεσμα έρχεται πριν την προσπάθεια, δεν υπάρχει διαδρομή, βλέπεις μπροστά στα μάτια σου να συμβαίνει κάτι, που απλά σε εντυπωσιάζει, παρότι γνωρίζεις ότι είναι ψεύτικο.

Με αυτά τα δεδομένα, προπονητές που δουλεύουν μεθοδικά, μάλλον είναι σε λάθος τόπο, σε λάθος θέση. Παράδειγμα (δεν είναι το μοναδικό) ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, για τον οποίο είχε ετοιμαστεί ήδη το καζάνι, από τους σύγχρονους μπασκετικούς κανίβαλους. Κι αν έμπαινε η βολή στο τέλος του αγώνα με τη Βενέτσια, ίσως να είχαν ρίξει και τις πατάτες μέσα, για όσους δεν επιθυμούν να γευτούν ένα… κοκαλάκι από τον Έλληνα κόουτς.

Η νίκη της ΑΕΚ υποχρεώνει τον μάγειρα (όχι τον Βαγγέλη, που βρίσκεται στο «Ενωσίτικο» επιτελείο) να σβήσει τη φωτιά και να περιμένει, μέχρι την επόμενη ήττα, που θα σημάνει εκ νέου συναγερμό και θα πυροδοτήσει ονοματολογία.

Αλήθεια, του καταλόγισε κανείς έλλειμμα εργατικότητας, έλλειψη ιδεών, κακές επιλογές παικτών; Δεν έπρεπε να χάσει από τον Άρη. Αν νικούσε, μπορεί στη θέση του να ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ή οποιοσδήποτε άλλος προπονητής. Βλέπετε, το μπάσκετ έχει σύμφυτη την ανθρωποφαγία, καθώς δεν υπάρχει ισοπαλία, άρα όποιος δεν νικήσει… χάνει.

Όποιος χάνει πρέπει να φεύγει, σε μια ιδιότυπη κουλτούρα ανθρώπινης ανακύκλωσης, από ανθρώπους που αρνούνται πεισματικά να ανακυκλώσουν ό,τι δεν έχει ζωή μέσα του. Τρομακτικό, ακόμα και ως σκέψη…

Αν ο Μανωλόπουλος κάνει μια μεγάλη νίκη, αντίστοιχη με αυτή επί των πρωταθλητών Ιταλίας, μπορεί να πάρει και τον σταυρό της Βασίλισσας Αγγλίας, αρκεί να θυμηθεί να τον βγάλει όταν θα τον ρίξουμε στο καζάνι. Γιατί δεν ματαιώθηκε το δείπνο, απλά αναβλήθηκε. Θα περιμένουν, οι απανταχού ανθρωποφάγοι της μπασκετικής ελληνικής κοινότητας, την κατάλληλη ευκαιρία και θα τον βουτήξουν στο καυτό νερό, θα τον κάνουν ένα υπέροχο δείπνο.

Το… θήραμα δεν μπορεί να γλιτώσει. Εμείς (οι ανθρωποφάγοι) πρέπει να είμαστε τυχεροί μια φορά, αυτός πρέπει να είναι κάθε μέρα. Πού θα πάει, θα πέσει στα χέρια του σεφ και μετά… ΦΑΤΕ ΤΟΝ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ