Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο, πάρτε το χαμπάρι!

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο, πάρτε το χαμπάρι!

Όταν σε έχουν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες 1ο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2018-19 με απόδοση 2,10, με μια μόλις μεταγραφή αυτή του Χατσερίντι, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά δε θα έχει αντίπαλο.

Φουσκώνουν από περηφάνια οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, βλέποντας την ομάδα τους να φιγουράρει στην κορυφή όλων των στοιχηματικών εταιριών ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του νέου πρωταθλήματος.  Δεν είναι και λίγο πράγμα για το σωματείο που πάλευε πριν από λίγα χρόνια να κρατηθεί ακόμα και στην ζωή, μέχρι την εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη, να το δίνουν τόση χαμηλή απόδοση 2,10 την στιγμή που οι αντίπαλοι του δεν μπορούν να κλείσουν ποδοσφαιριστή από την Football League. Ο Δικέφαλος του Βορρά, κύριοι είτε το θέλετε, είτε όχι άλλαξε επίπεδο και όλοι εσείς που τον χλευάζατε και τον λοιδορούσατε θα τον βλέπετε πλέον με τα κιάλια.

Ο ΠΑΟΚ, μέρα με τη μέρα σκέφτεται ευρωπαϊκά. Με τα ταμεία γεμάτα από ρευστό, μετά και τη νέα αύξηση στην οποία προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, ξεκίνησε την μεταγραφική του επίθεση. Μετά τον Γεβγέν Χατσερίντι, οι ασπρόμαυροι ετοιμάζονται να κλείσουν και τον Πόντους Βέρνμπλουμ. Η πρόταση των 5 εκατ. ευρώ, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας προς τον Σουηδό μέσο είναι εντυπωσιακή δείχνοντας πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει βάλει σκοπό ζωής να κάνει τον ΠΑΟΚ μια ομάδα που θα κυριαρχεί στην Ελλάδα και θα έχει συνεχείς παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα «σπρώξει» κι άλλα εκατομμύρια για να φέρει στην Τούμπα έναν επιθετικό καλύτερο του Πρίγιοβιτς, σε περίπτωση που έρθει πρόταση για τον πρώτο σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Όπως λένε οι συνεργάτες του «αν ο Σαββίδης αφοπλίσει τη βόμβα του επιθετικού, τότε θα γκρεμιστεί το αεροδρόμιο Μακεδονία από τους φιλάθλους της ομάδας».

Για μένα το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η παραμονή του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Φέτος, δεν θα έχουμε το γνωστό ψάξιμο για προπονητή. Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και μάλιστα ο συγκεκριμένος προπονητής έχει ήδη μια καλοδουλεμένη ομάδα. Ξέρει τους παίκτες από την καλή σου και την ανάποδή τους. Δεν θα χρειαστούν συστάσεις και πίστωση χρόνου για την προσαρμογή και το «δέσιμο» μεταξύ προπονητή και παικτών.

Ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει τη φετινή σεζόν με πλεονέκτημα έναντι της ΑΕΚ, που άλλαξε προπονητή και έφυγαν βασικοί παίκτες. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ολυμπιακό που θα είναι μια ομάδα χωρίς ταυτότητα μετά τις πολλές αλλαγές που έγινα και θα γίνουν στον ρόστερ του. Ο ΠΑΟΚ κάνει μεταγραφές όχι για την Ελλάδα, αλλά για τον μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν το πετύχει φέτος τότε… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ