Ολυμπιακός : Αυτός είναι ο Φάρος του ελληνικού αθλητισμού!

Ολυμπιακός : Αυτός είναι ο Φάρος του ελληνικού αθλητισμού!

Υπάρχουν πραγματικοί «Φάροι» του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Ολυμπιακός που παίζει τελικό Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο (31ος στην ιστορία του συλλόγου σε όλα τα τμήματα του!!!), υπάρχουν και… Φάροι που διασύρουν το άθλημα και έχουν ως στόχο την καταστροφή του Ολυμπιακού.

Θα μείνει σίγουρα στην ιστορία η… ιστορική ατάκα του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού, Κοντονή για την ΕΟΚ και τον… Φάρο του ελληνικού αθλητισμού. Έναν… Φάρο που η Κυβέρνηση φροντίζει να προστατεύει για να συνεχίζει να «λάμπει» παρόλα τα φοβερά και τρομερά που συμβαίνουν στην ΕΟΚ, στην ΚΕΔ και στο μπάσκετ.

Έναν… Φάρο που είχαμε την τιμή να «απολαύσουμε» έως τώρα και στους δύο τελικούς του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Που ανάγκασε ακόμη και τον Βασίλη Σπανούλη να «εκραγεί» για τις αποφάσεις των εργαλείων του… Φάρου (σ.σ. διαιτητές) που θέλουν να είναι οι πρωταγωνιστές και θέλουν να «κλέβουν» την δόξα ερυθρόλευκων και πράσινων.

Όπως συνέβη στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ με την σκανδαλώδη διαιτησία κατά του Ολυμπιακού και στον δεύτερο με την εφεύρεση του Αναστόπουλου 20 δεύτερα πριν το φινάλε για να μην προκύψει καμιά ολική ανατροπή και εκνευριστεί ο… Φάρος.

Προσοχή για να μην τα μπερδέψουμε. Στον πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός κέρδισε και τους… Φαραω στον δεύτερο τελικό ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και αυτός που άξιζε να κερδίσει. Και βλέποντας τον αγώνα πιστεύω πως θα κέρδιζε ακόμη και αν ο Αναστόπουλος δεν έβαζε την «σφραγίδα» του.

Είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός συνολικά από τον Ολυμπιακό, ήταν και είναι το φαβορί για τον τίτλο απέναντι σε έναν ταλαιπωρημένο από πολλά λάθη και όχι μόνο φέτος Ολυμπιακό.
Όμως ο Αναστόπουλος και ο κάθε Αναστόπουλος της ΚΕΔ του… Φάρου θέλει να κάνει κουμάντο. Απέναντι της είναι ο Ολυμπιακός και θέλει με κάθε τρόπο να τον κατατροπώσει.

Πάντα θα βρίσκεται ο τρόπος για να το πετύχει, κάποιες φορές δεν θα τα καταφέρνει, λίγες συνολικά. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός δεν… έπαιξε στο τρίτο δεκάλεπτο και παρά την προσπάθεια για επιστροφή δεν τα κατάφερε.

Δεν θα ασχολιόταν κανείς με οτιδήποτε άλλο αν ο Αναστόπουλος δεν έβαζε το χεράκι του. Και το μόνο που κατάφερε είναι να επιβεβαιώσει τους στόχους του… Φάρου και να αδικήσει πρωτίστως τους παίκτες του Πασκουάλ που ήταν καλύτεροι και δίκαια επικράτησαν.

Απέναντι σε αυτόν τον… Φάρο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχει «γράψει στα παλιά της τα παπούτσια» τις επιστολές, τις καταγγελίες και τις ανακοινώσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των ίδιων των Αγγελόπουλων (αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως έχει συγκεκριμένο πρόβλημα με τον σύλλογο Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως αθλήματος) υπάρχει ο πραγματικός Φάρος του ελληνικού αθλητισμού.

Τα παιδιά του Πειραιά στο Πόλο που αύριο θα παίξουν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο την κορυφή της Ευρώπης σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία και τον ελληνικό αθλητισμό.

Όπως έκαναν φέτος και τα δύο τμήματα Βόλει του Ολυμπιακού με το γυναικείο να κατακτά το Τσάλεντζ Καπ, το αντρικό να παίζει τελικό. Όπως και οι γυναίκες στο Πόλο του Ολυμπιακού που έπαιξαν τελικό στο LEN Trophy.

Ο Ολυμπιακός που προσθέτει έναν ακόμη ευρωπαικό τελικό στην ιστορία του, σε όλα τα αθλήματα. Ο αυριανός τελικός θα είναι ο 31ος ευρωπαϊκός τελικός του Ολυμπιακού στην ιστορία του! Ναι, καλά διαβάσατε, 31 ευρωπαϊκοί τελικοί και θα έρθουν και άλλοι από τη νέα σεζόν, είναι δεδομένο με την δουλειά που γίνεται!

Αυτός λοιπόν είναι ο πραγματικός Φάρος του ελληνικού αθλητισμού! Ο Ολυμπιακός, ως σύλλογος σε όλα τα αθλήματα του φροντίζει να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία.

Οι άλλοι… Φάροι θα συνεχίσουν όσο μπορούν και όσο τους επιτρέπουν να προσπαθούν να «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό. Με την συνδρομή μάλιστα ανθρώπων που υποτίθεται ότι είναι δουλειά τους να ελέγχουν και να διορθώνουν τα κακώς κείμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ