Η μεγάλη μέρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Η μεγάλη μέρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πλέον στα χέρια του τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και η Μάνα του Λόχου μπαίνει σε μια νέα σαφέστατα πιο ελπιδοφόρα εποχή!

Είναι πλέον γεγονός. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν από απόψε το βράδυ στα χέρια τους τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Μετά από μια τυπική μεν, απαραίτητη δε, διαδικασία που έλαβε χώρα στην ιστορική έδρα του τριφυλλιού η Μάνα του Λόχου μπαίνει σε μια νέα σαφέστατα πιο ελπιδοφόρα εποχή. Ο ισχυρός άνδρας της Κ.Α.Ε Παναθηναϊκός έχοντας στο πλευρό του τον ιστορικό ηγέτη θείο του, Θανάση, ο οποίος συγκίνησε με την ομιλία του, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας. Ποιο ήταν αυτό;

Πρώτον ότι από Δευτέρα θα μπουν σε μια σειρά τα χρέη προς το Δημόσιο, που τόσο μεγάλη τροχοπέδη αποτελούν, μετά προς τους ιδιώτες έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκατασταθεί το όνομα των πρασίνων. Δεύτερον ότι από την πρώτη σεζόν θα γίνει προσπάθεια πλήρους ανοικοδόμησης όλων των τμημάτων του Συλλόγου, μην ξεχνάμε ότι πολλά από αυτά δεν βρίσκονται καν στην κορυφαία κατηγορία του σπορ στο οποίο εκπροσωπούν το σωματείο, με σκοπό σε σύντομο χρονικό διάστημα να γραφτούν νέες σελίδες δόξας. Τρίτον και πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου. Η ξεκάθαρη και σαφής τοποθέτηση του νέου ηγέτη του Συλλόγου ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να ανοίξει ο Ερασιτέχνης και να αποκτήσει πολλά, ει δυνατόν, χιλιάδες νέα μέλη.

Η επόμενη μέρα δίνει μετά από καιρό σημάδια αισιοδοξίας για το μέλλον. Δεν είναι μόνο το πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που δημιουργεί αυτό το κλίμα, αλλά και το σύνολο των ανθρώπων που αποτελούν το νέο Δ.Σ. Άτομα ικανότατα, με παρουσία  οι περισσότεροι στα κοινά του τριφυλλιού, συνεργάτες ετών του Προέδρου και κυρίως πραγματικοί Παναθηναϊκοί. Μην ξεχνάμε και τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα, όπως για παράδειγμα το γήπεδο. Ο Ερασιτέχνης αποτελεί τον θεματοφύλακα των συμφερόντων του Συλλόγου και έπρεπε σε αυτήν την τόσο κομβική περίοδο γι’ αυτόν να βρίσκεται σε χέρια ανθρώπων που τον αγαπούν ανιδιοτελώς και έχουν και τη δύναμη να πουν όχι όπου απαιτείται. Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση και συστράτευση όλων στο νέο εγχείρημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ