Τώρα τι φταίει; Τα φάουλ ή οι βολές; Αποφασίστε για να ξέρουμε

Τώρα τι φταίει; Τα φάουλ ή οι βολές; Αποφασίστε για να ξέρουμε

Τελικά ρε παιδιά σήμερα τι έφταιξε και έχασε ο Ολυμπιακός με δεκαπέντε πόντους διαφορά;

Ο νόμος του ΟΑΚΑ εφαρμόστηκε πιστά σήμερα. Σε μια εξαιρετικά φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, λόγω του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου το πρωί, ο Παναθηναϊκός έδειξε στον αιώνιο αντίπαλο του πως δεν είναι διατεθειμένος να του δώσει και δεύτερη ευκαιρία στη σειρά για break. Σε ένα παιχνίδι, που κυριάρχησε, για πολλοστή φορά φέτος στα μεταξύ τους ματς, η νευρικότητα και η αστοχία, οι πράσινοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι από τους ερυθρόλευκους και πήραν τη νίκη και το προβάδισμα με 2-1 στους τελικούς.

Αγωνιστικά το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά. Οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, βρήκαν αρκετούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Πήγαν δηλαδή το ματς στον δικό τους ρυθμό και δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να αλλάξει το τέμπο σχεδόν σε κανένα δεκάλεπτο.

Ο βασικότερος όμως λόγος που ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα είναι η νοοτροπία με την οποία έχουν ποτιστεί οι παίκτες του. Έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι, ότι και να γίνει στο παρκέ θα φταίνε πάντα οι ρέφερι και ποτέ οι ίδιοι. Ενδεικτική φάση γι’ αυτό αποτελεί η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παπανικολάου έχει κάνει καθαρό φάουλ στον Καλάθη και διαμαρτύρεται με τον συνήθη του τρόπο. Δυστυχώς γι αυτόν αυτή τη φορά οι διαιτητές αποφάσισαν να εφαρμόσουν τον κανονισμό και να του επιβάλλουν την τεχνική ποινή σωστά.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ στον Βασίλη Σπανούλη, που επέλεξε από την αρχή της αναμέτρησης να προκαλεί με τις αντιδράσεις του σε κάθε σφύριγμα κόσμο, αντιπάλους και διαιτητές γιατί θα πω ότι τον καταλαβαίνω.

Τελικά ρε παιδιά σήμερα τι έφταιξε και έχασε ο Ολυμπιακός με δεκαπέντε πόντους διαφορά; Τα φάουλ, οι βολές, η ομοσπονδία, ο ανάδρομος Ερμής ή μήπως όλα αυτά μαζί;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ