Ένα ιδανικό σενάριο για τον «τελικό» της Πέμπτης

Ένα ιδανικό σενάριο για τον «τελικό» της Πέμπτης

Ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι «οδηγός» για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της πρώτης μάχης με την Φερεντσβάρος

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ κι αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τα αυτονόητα.

Πίεσαν με την έναρξη του αγώνα την άμυνα των φιλοξενούμενων, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα που έχει η ομάδα της Κρήτης και δεύτερον, δεν σταμάτησαν μετά το πρώτο γκολ στο έκτο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Άντεξε με 10 παίκτες και «ανάσανε» βαθμολογικά

Πέτυχαν και δεύτερο τέρμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και κάπου εκεί τελείωσε επί της ουσίας και το παιχνίδι, καθώς ήταν εμφανές ότι ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να βγάλει αντίδραση.

Ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι «οδηγός» για τους «ερυθρόλευκους», ειδικά σε ότι αφορά τα ματς στο Καραϊσκάκη.

Πάμε όμως στο μεγάλο παιχνίδι που έχουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» με τη Φερεντσβάρος το βράδυ της Πέμπτη στο Φάληρο.

Είναι πολύ μεγάλος αγώνας για τον Ολυμπιακό κι έχει χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του Πειραιά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μια νίκη που θα τους δώσει αέρα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς επί ουγγρικού εδάφους.

Ασφαλώς ο βαθμός δυσκολίας της ευρωπαϊκής αναμέτρησης, σε σύγκριση με τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, είναι πολύ μεγαλύτερος αλλά το ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού είναι το ίδιο.

Είναι απαραίτητο ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι κόντρα στους Ούγγρους, ειδικά σ’ ένα παιχνίδι που το Καραϊσκάκη θα έχει κόσμο, για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα δώσουν ώθηση στην ομάδα τους.

Θα είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να βρει ένα γκολ στα πρώτα λεπτά κι αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος της ελληνικής ομάδας.

Επαναλαμβάνουμε, δεν θα είναι εύκολο γιατί η Φερεντσβάρος είναι έμπειρη ομάδα αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να «τρώνε σίδερα», ειδικά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με πίεση στις γραμμές και το κυριότερο με καλά τελειώματα στις φάσεις.

Γιατί είδαμε ότι και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός τις φάσεις τις βρήκε αλλά δεν βρήκε τα καλά τελειώματα για να τις κάνει γκολ.

Ο αγώνας της Πέμπτης με την Φερεντσβάρος είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για την ομάδα του λιμανιού, ίσως ο πιο σημαντικός με την εξέλιξη που έχει η σεζόν για τους πειραιώτες.

Και θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να πάρει μια νίκη κόντρα στους Ούγγρους γιατί με μια νίκη στο Φάληρο όλα θα είναι πολύ διαφορετικά στη ρεβάνς, στη Βουδαπέστη.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος ξανά στο γεμάτο γήπεδο και τη βοήθεια που πρέπει να δώσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην ομάδα τους. Το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι «ηφαίστειο» και ο κόσμος να δώσει ώθηση στους «ερυθρόλευκους».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ανάγκη αυτή την βοήθεια και είναι σίγουρο πως θα την έχουν και σε αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ