23 Απρίλιου 2015 – 23 Απριλίου 2024. Κάντε το όπως ο Πρίντεζης!

23 Απρίλιου 2015 – 23 Απριλίου 2024. Κάντε το όπως ο Πρίντεζης!

Για αυτό είναι Θρύλος, γιατί δεν διαπραγματεύεται τη νίκη. Και τώρα, Μπαρτσελόνα ετοιμάσου, όπως τότε…

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη. Μετά το πεταχτάρι στην Πόλη και το 2ο Ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού, αυτό το τρίποντο στον 4ο τελικό στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα έχει μείνει στην ιστορία. Ο ευλογημένος Πρίντεζης που εδώ και δύο χρόνια βλέπει από τις εξέδρες την ομάδα της καρδιάς του ήταν τότε εκεί για να πάρει το μεγάλο σουτ και να την στείλει στο Φάιναλ-4 της Μαδρίτης, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό χάνοντας από την Ρεάλ.

Ήταν 23 Απριλίου 2015 όταν το ΣΕΦ έπαιρνε «φωτιά» για τον Θρύλο που ολοκλήρωνε το μπρέικ απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Εννιά χρόνια μετά, 23 Απριλίου 2024 ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δίνει την πρώτη «μάχη» στην Βαρκελώνη στα πλέι οφ, με φόντο το Φάιναλ-4 στο Βερολίνο.

Με μειονέκτημα ξανά αφού παρά το απίθανο σερί δεν μπόρεσε στις λεπτομέρειες να πάρει και φέτος πλεονέκτημα όπως έκανε πέρσι και πρόπερσι που έφτασε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός που απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι Θρύλος, γιατί δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Δεν διαπραγματεύεται τη νίκη για κανένα λόγο. Πέρσι θα μπορούσε να διαλέξει την Μπασκόνια στα πλέι οφ αν έχανε το τελευταίο ματς, αλλά νίκησε, βγήκε πρώτος και έπαιξε με την Φενέρ, μια σειρά «θανάτου».

Θα το έκανε φέτος όταν οι επιλογές ήταν Μονακό ή Μπαρτσελόνα; Ποια είναι η καλύτερη; Ποιος μπορεί να απαντήσει; Την Μονακό την έχει πελάτισσα, πέρσι τη νίκησε στον ημιτελικό, πρόπερσι στα πλέι οφ. Κάθε χρόνο θα συμβαίνει το ίδιο; Δεν θα το μάθουμε ποτέ καθώς οι ερυθρόλευκοι, και ειδικά ο Κάνααν που «οργίασε» (μετά από καιρό) και πήρε το ματς με 9 σερί πόντους στο φινάλε είχαν άλλη άποψη.

Ήθελαν τη νίκη και την πήραν και θα συναντηθούν με την Μπαρτσελόνα που φέτος τους κέρδισε δύο φορές. Αλλά και οι δύο νίκες της ήρθαν απέναντι σε έναν Ολυμπιακό με… χίλια προβλήματα. Αυτός ο Ολυμπιακός πλέον δεν υπάρχει (φτου-φτου). Όλοι είναι καλά και διαθέσιμοι για τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης. Για να κάνει τα πλάνα του και να τον οδηγήσει σε ένα ακόμη Φάιναλ-4.

Ο Ολυμπιακός που για να φτάσει εκεί που θέλει, στην κορυφή της Ευρώπης διάλεξε τον δύσκολο δρόμο. Θα αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ, την Ρεάλ στον ημιτελικό (εάν και εφόσον είναι εκεί οι Μαδριλένοι που εδώ και πολύ καιρό πετάνε χαρταετό) και στον τελικό θα το μάθουμε τότε. Σαν πολύ σίγουρος ρε αδελφάκι δεν είσαι, θα πείτε. Και γιατί να μην είμαι θα πω εγώ. Ποιον έχει να φοβηθεί αυτή η ομάδα; Κανένα. Θα παίξει και θα «πεθάνει» στο γήπεδο! Για αυτό, Μπαρτσελόνα ετοιμάσου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ