ΠΑΟΚ : Στην πούδρα… τους έχει όλους ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ : Στην πούδρα… τους έχει όλους ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης, ακόμα και στην προετοιμασία της ομάδας σε Χορστ και Όστερμπεκ, έχει δαπανήσει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να έχει ικανοποιημένους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Για πρώτη φορά, στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, η ομάδα θα κάνει φέτος διπλή προετοιμασία, κάτι που συνηθίζεται σε ομάδες του εξωτερικού. Η προετοιμασία που ξεκίνησε στο Χορστ, εδώ και τέσσερις ημέρες θα κλείσει στο Όστερμπεκ. Τα δύο αθλητικά κέντρα είναι τα αρτιότερα σε όλη τη κεντρική Ευρώπη για να μπορεί μια ομάδα να δουλέψει κάτω από ιδανικές συνθήκες, καιρικές, αλλά και γηπεδικές. Η προετοιμασία και στα δύο αθλητικά κέντρα θα στοιχίσει περισσότερα από 140.000 ευρώ.

Για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη αυτά είναι ασήμαντα ποσά σε σχέση με τα εκατομμύρια που έχει επενδύσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όλα αυτά τα χρόνια που έχει αναλάβει τα ηνία του σωματείου. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου κάθε χρόνο βλέπει την ομάδα του να μεγαλώνει τόσο αγωνιστικά, παρότι έχει πάρει μόλις δύο Κύπελλα, όσο και διοικητικά και αυτό είναι που τον ικανοποιεί. Αν ανατρέξουμε τον χρόνο πίσω θα δούμε πως οι ασπρόμαυροι λόγω της οικονομικής ασφυξίας που υπήρχε στην ΠΑΕ είχε αρκετά θέματα με τα αθλητικά κέντρα.

Μάλιστα κάποιοι πρόεδροι, που έκαναν κακή διαχείριση στα οικονομικά της ομάδας, έφταναν στο σημείο να εκχωρήσουν μέχρι και δόση/εις από τα τηλεοπτικά δικαιώματα για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κάνει μια καλή προετοιμασία.

Επίσης οι φίλαθλοι του Δικεφάλου έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν σε καθημερινή βάση μέσα από το επίσημο κανάλι, αλλά και τα Social Media της ομάδας καθημερινά στιγμιότυπα από τις διπλές προπονήσεις, αλλά και live συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Για να στηθεί όλο αυτό το εγχείρημα, εκτός από την πολύ καλή προετοιμασία που έγινε από τους Κυριάκο Κυριάκο και Παναγιώτη Αρωνιάδη, χρειάστηκε χρήμα για να αγοραστεί όλος ο απαραίτητος μηχανισμός και να στηθεί αρχικά στο Χορστ και στη συνέχεια στο Οστερμπεκ.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους και τις ανέσεις τους, όμως και στην Ολλανδία δεν τους λείπει τίποτα. Από την Ελληνική κουζίνα που γεύονται σε καθημερινή βάση, από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς που είναι κάθε μήνα «φουσκωμένοι» μέχρι και τα εμφιαλωμένα νερά που έφυγαν σε παλέτες από το εργοστάσιο της «Σουρωτής» για το Χορστ. Από τα μεγάλα μέχρι τα μικρά, από ασήμαντα μέχρι και τα σημαντικά ο Ιβάν Σαββίδης τους έχει όλους στην πούδρα και με το παραπάνω και όλοι οφείλουν να του πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Πρώτα οι παίκτες με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και του κυπέλλου, από τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και μια εντυπωσιακή παρουσία στην Ευρώπη. Επίσης ο κόσμος της ομάδας που έχει δυσκολέψει αρκετές φορές με την συμπεριφορά του όλο τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ