Μεταγραφή για τον Ντορόν Λάιντνερ – Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και πήγε Ζυρίχη

Μεταγραφή για τον Ντορόν Λάιντνερ – Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και πήγε Ζυρίχη

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό στη Ζυρίχη τον Ντορόν Λάιντνερ, αφού πρώτα επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2027. Ολες οι λεπτομέρειες...

Ο Ντορόν Λάιντνερ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός. Αλλά και ένας από τους πιο άτυχους.

Καθώς στο διάστημα που άρχισε να δείχνει την πραγματική του αξία, στη διάρκεια του δανεισμού του στην Αούστρια Βιέννης, χτύπησε σοβαρά, με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη τη φετινή χρονιά. Αλλά για τους Ερυθρόλευκους είναι μια πολύ σημαντική επένδυση, που δεν πρέπει να χαθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θέλει να δει τον Λάιντνερ να αγωνίζεται ξανά σε μια ομάδα που θα του δώσει χώρο και χρόνο. Και από τη στιγμή που είναι υγιής και σε καλή κατάσταση, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί στις 28/05/2023, αποφασίστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζυρίχη, με σκοπό να παίξει και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό τον Λάιντνερ στην ελβετική ομάδα, έως το καλοκαίρι του 2025. Αλλά έδειξε εμπράκτως ότι πιστεύει σε αυτόν και στην προοπτική που έχει ως ποδοσφαιριστής. Ετσι, πριν υπογράψει στην ομάδα της Ζυρίχης, επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2027 με τους Ερυθρόλευκους.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο 22χρονος διεθνής Ισραηλινός αριστερός μπακ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 από τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Τον Ιανουάριο του 2023 παραχωρήθηκε δανεικός στον Αούστρια Βιέννης, όπου πρόλαβε να έχει 11 ματς, 1 γκολ και 1 ασίστ πριν τραυματιστεί. Φέτος, αφού ολοκλήρωσε την αποθεραπεία και αποκατάσταση από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ξεκίνησε να αγωνίζεται με την ομάδα Β, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 9 αγώνες και 1 ασίστ.

Ο Λάιντνερ βρίσκεται ήδη στην Ελβετία, πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε τον μονοετή δανεισμό του στη Ζυρίχη. Με τον Ολυμπιακό να κάνει δεκτή την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στους Ελβετους, με την ευχή να μπορέσει να δείξει το ταλέντο του. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας παίκτης 7 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών του Ισραήλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ