Ολυμπιακός : Ποιος Μπλατ; Οι Αγγελόπουλοι…

Ολυμπιακός : Ποιος Μπλατ; Οι Αγγελόπουλοι…

Αν σπάσει κανείς τον κώδικα της χθεσινής ανακοίνωσης, θα αντιληφθεί ότι η «είδηση» δεν ήταν η πρόσληψη του Ισραηλινού κόουτς…

Έγινε πολύς λόγος το περασμένο διάστημα (κυρίως πριν και κατά τη διάρκεια των τελικών) για ενδεχόμενη αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων από το τιμόνι της μπασκετικής ομάδας. Συνεχείς αναφορές (ΚΑΙ) από παράγοντες του αθλήματος -ακόμα κι από στελέχη της ΕΟΚ-, «εμπλοκή» του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος «υποχρεώθηκε» να προβεί σε δήλωση… απεμπλοκής, σενάρια (δημοσιογραφικά) και πολλή φαντασία.

Ποιο ήταν το μήνυμα της χθεσινής ανακοίνωσης της πρόσληψης του Ντέιβιντ Μπλατ; Πως όλα αυτά ήταν όνειρα θερινής νυκτός. Δεν υπήρξε ούτε μία αποχρώσα ένδειξη ότι σκέφτονται να παραιτηθούν, όμως το θέμα κυκλοφορούσε από χείλη σε χείλη. Οι ίδιοι ΔΕΝ συνηθίζουν να δίνουν συνεντεύξεις, δεν βγαίνουν συχνά στα media και θαρρώ ότι η συμφωνία με τον Ισραηλινό κόουτς είναι η απάντηση (προς κάθε κατεύθυνση) για το τι σκοπεύουν να κάνουν.

Ακόμα κι αν κάποιος δεν γνωρίζει, δεν έχει μελετήσει τον τρόπο που σκέφτονται και κινούνται, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί πως οικονομικοί παράγοντες αυτού του βεληνεκούς μπορούν να απορροφήσουν τους κραδασμούς μιας ενδοοικογενειακής διαμάχης.

Ακόμα κι αν κάποιος δεν γνωρίζει, δεν έχει μελετήσει τον τρόπο που σκέφτονται και κινούνται, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί πως οικονομικοί (και αθλητικοί) παράγοντες αυτού του βεληνεκούς φεύγουν όταν είναι στο υψηλότερο σημείο, έπειτα από επιτυχία κι όχι ύστερα από μια χαμένη χρονιά.

Ακόμα κι αν κάποιος δεν γνωρίζει, δεν έχει μελετήσει τον τρόπο που σκέφτονται και κινούνται, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί πως άνθρωποι που είναι φανατικοί Ολυμπιακοί και τρελαμένοι με το μπάσκετ, δύσκολα εγκαταλείπουν.

Αυτά δεν χρειάζονταν η πρόσληψη του Μπλατ για να τα αντιληφθεί όποιος δεν παρασύρονταν από… φήμες. Η συμφωνία με τον πολύπειρο και καταξιωμένο κόουτς είναι δείγμα της απόφασης να το πάνε ακόμα πιο μακριά. Κι είναι κάτι που φάνηκε από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν κράτησαν με συνοπτικές διαδικασίες εκείνους που ήθελαν. Κι αυτό θα γίνει και φέτος.

Δεδομένου ότι… χύθηκε πολλή μελάνη (τσιτάτο παρωχημένο, άλλης εποχής) για το αν μένουν οι φεύγουν οι Αγγελόπουλοι, θαρρώ πως η είδηση της χθεσινής μέρας είναι ότι δεν σκοπεύουν να πάνε πουθενά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ