Ολυμπιακός : Οι Έλληνες στην πρώτη γραμμή για το 45ο!

Ολυμπιακός : Οι Έλληνες στην πρώτη γραμμή για το 45ο!

Ο Γιάννης Μασούρας προστέθηκε πλέον στην μεγάλη ελληνική παρέα του Ολυμπιακού που θα δώσει την ώθηση για την επιστροφή στις επιτυχίες.

Οι Έλληνες νοιώθουν περισσότερο από τους ξένους (υπάρχουν βεβαίως και εξαιρέσεις), οι Έλληνες «διψάνε» για διάκριση με την ερυθρόλευκη ριγωτή, στην κορυφαία ομάδα της χώρας.

Οι Έλληνες είναι αυτοί που μπορούν να αποτελέσουν φέτος την βάση για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις επιτυχίες. Προφανώς και το κατάλληλο «μείγμα» με ποιοτικούς ξένους παίκτες που γουστάρουν να παίζουν για την ομάδα και κατανοούν πως μέσα από τον Ολυμπιακό μπορούν να πάρουν πολλά, δίνοντας όμως πρώτα πολλά.

Το πρώτο μεγάλο «στοίχημα» για τη δημιουργία του νέου Ολυμπιακού στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ήταν να μπορέσει η ομάδα να ενισχύει το «ελληνικό αίμα» με παίκτες που έχουν την δυναμική να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.

Με παίκτες έτοιμους για να πρωταγωνιστήσουν, με παίκτες που στα δύσκολα θα βγουν μπροστά, αλλά και με ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει πως έχουν την δυναμική να κάνουν σπουδαία καριέρα.

Ανέκαθεν ο Ολυμπιακός φρόντιζε να «σαρώνει» την ελληνική αγορά με ότι καλύτερο υπάρχει. Δεκάδες είναι τα παραδείγματα διαχρονικά. Μέσα από τον Ολυμπιακό οι περισσότεροι από τους Έλληνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό «εκτοξεύτηκαν». Μέσα από τον Ολυμπιακό πλέον και η αποκάλυψη της περσινής σεζόν, ο Γιάννης Μασούρας, θα επιδιώξει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Παίζοντας στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και έχοντας την ευκαιρία να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα με τον Πέδρο Μαρτίνς να πιστεύει στις δυνατότητες του και να δείχνει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας πόσο μεγάλη σημασία έχει και για τον ίδιο η εμπιστοσύνη σε ελληνόπουλα.

Τόσο οι «παλιοί» με πρώτο και καλύτερο τον Φορτούνη αλλά και τους Ανδρούτσο, Κούτρη, Νικολάου, όσο και οι «νέοι» Γιαννιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Τσιμίκας, Μάνος, Ευαγγέλου και Μασούρας πλέον καλούνται να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό, παρέα με τους ξένους που βρίσκονται και θα έρθουν στην ομάδα, στην επιτυχία και πάλι.

Καλούνται να δώσουν την ώθηση για το 45ο πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού με την ισχυρή και ουσιαστική ελληνοποίηση του ρόστερ του έχει πλέον επιτευχθεί και το «παζλ» της νέας ομάδας θα συνεχίζει να δημιουργείται με παίκτες (κυρίως από την ξένη αγορά) που θα προσθέσουν στοιχεία απαραίτητα για την καλύτερη δυνατή «χημεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ