Το μέλλον του Παναθηναϊκού κρίνεται από την ενότητα

Το μέλλον του Παναθηναϊκού κρίνεται από την ενότητα

Με τον Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ και τον Γιαννακόπουλο σε ΚΑΕ, Ερασιτέχνη το μείγμα μοιάζει εκρηκτικό. Οι σχέσεις τους και οι κινήσεις τους θα καθορίσουν την επόμενη μέρα και πόσο ευοίωνη θα είναι αυτή.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έρχεται την Τρίτη για να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μόλις βάλει η «Pan Asia» τα 20 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί στη ΓΣ της 6ης Ιουλίου, θα είναι ουσιαστικά το αφεντικό του «τριφυλλιού».

Όπως αφεντικό είναι ήδη στην ΚΑΕ και στον Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και μπορεί η ΚΑΕ να μην απασχολεί τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, αλλά με τον Ερασιτέχνη θα έχει άμεση σχέση. Τόσο για τη χρήση της Λεωφόρου και το ενοίκιο που θέλει να αυξήσει ο Γιαννακόπουλος, όσο και το χρέος της ΠΑΕ που είναι 611.000 ευρώ και το οποίο όπως είναι γνωστό, θέλει να επαναδιαπραγματευτεί την αποπληρωμή του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Αυτά, όμως, μοιάζουν… αμελητέα θέματα μπροστά στο γηπεδικό. Ο Πιεμπονγκσάντ φέρεται να έχει στο μυαλό του τον Βοτανικό και ο Γιαννακόπουλος προωθεί με κάθε τρόπο το «Athens Alive» και το ΟΑΚΑ. Εκεί θεωρεί ότι πρέπει να στεγαστεί όλος ο Παναθηναϊκός και πιστεύει ότι αυτό το γεγονός θα αποτελέσει την πραγματική εκτόξευση του συλλόγου. Είναι γνωστό εδώ και καιρό επίσης και δεν συνιστά είδηση, ότι η Κυβέρνηση θέλει να τους έχει όλους ικανοποιημένους. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι σύμβουλοί του αυτό επιθυμούν. Με συνεχή δημοσιεύματα από to10.gr τα οποία δημοσιεύτηκαν τον Μάιο, αναφέρει την πιθανότητα συνεργασίας των Πιεμπονγκσάντ-Γιαννακόπουλου.

Είναι σημαντικό οι δυο τους να έχουν ταύτιση απόψεων. Τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και επιχειρηματικά. Στέλεχος του «Athens Alive» και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της «Redstone» Μαρκ Αλεξάντερ έχει ξεκαθαρίσει πως ακόμα κι αν αναλάβει ο Ταϊλανδός, η κοινοπραξία προτίθεται να φτιάξει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο στο «τριφύλλι». Προς το τέλη της εβδομάδας αναμένεται μία καθοριστική συνάντηση στελεχών της κοινοπραξίας με τον Τσίπρα.

Κι αν διαπιστωθεί ότι είναι εφικτό να προχωρήσει το πρότζεκτ, τότε θα γίνει η προσπάθεια να ενωθούν οι δύο πλευρές. Αν τα καταφέρουν τότε ναι, το μέλλον του Παναθηναϊκού κάλλιστα, μπορεί να θεωρήσει οποιοσδήποτε ότι είναι ευοίωνο. Σε περίπτωση, ωστόσο, που προκύψει διαφωνία και ενδεχομένως και ρήξη, μόνο καλό δεν θα είναι για τον σύλλογο. Που θα έχει τους δύο ισχυρούς επιχειρηματίες απέναντι τον έναν από τον άλλον. Γι’ αυτό θα πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία, να μπουν στην άκρη οι εγωισμοί και να κατανοήσουν ότι τα συμφέροντά τους, πρέπει να γίνουν και συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ