ΠΑΟΚ : Μόνο οι Πρίγιοβιτς και Ενρίκε μπορούν να φέρουν χρήματα

ΠΑΟΚ : Μόνο οι Πρίγιοβιτς και Ενρίκε μπορούν να φέρουν χρήματα

Στην «Τούμπα» ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τα συμβόλαια που θέλουν να «ξεφορτωθούν» τον Γενάρη, όμως ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για τους παίκτες που είναι στη βιτρίνα.

Εκτός από τις μεταγραφές, υπάρχουν και οι πωλήσεις και στον ΠΑΟΚ δεν το κρύβουν πως θέλουν να το εκμεταλλευτούν απομακρύνοντας παίκτες από την ομάδα που δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή.

Από ποιους όμως παίκτες μπορεί ο «Δικέφαλος» να βγει κερδισμένος; Σίγουρα όχι από τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη, Σακχόφ… που θέλει να παραχωρήσει.  Μόνο απ’ αυτούς που έχει στη βιτρίνα και αναφέρομαι στους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε. Από τον Σέρβο επιθετικό που θα παίξει στο Μουντιάλ με την Εθνική Σερβίας και τον Βραζιλιάνο που αγωνίζεται στην Καραμπάχ που τον έχει δει η μισή υφήλιος στα παιχνίδια του Champions League.

Για τον υψηλόσωμο φορ, όπως σας παρουσιάσαμε από το «to10.gr» υπάρχουν ενδιαφερόμενοι από Ιταλία, Τουρκία, αλλά και την Κίνα. Το «φλερτ» με την χώρα της Άπω Ανατολής δε ξεκίνησε σήμερα, αλλά από τις αρχές του έτους, όταν ο Πρίγιοβιτς πετύχαινε το ένα γκολ μετά το άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τότε οι Κινέζοι είχαν ενδιαφερθεί για πρώτη φορά, τώρα όμως φαίνεται πως τον θέλουν πάση θυσία προσφέροντας ακόμα και τα χρήματα που αναγράφονται στην ρήτρα του. Το θέμα δεν είναι τι θέλουν οι σχιστομάτηδες, αλλά και οι Ευρωπαίοι, αλλά τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ όταν έρθει εκείνη η ώρα που στα γραφεία της ΠΑΕ φτάσουν οι προτάσεις από το εξωτερικό.

Τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει μια νέα φιλοσοφία στην «Τούμπα». Πλέον έχουμε ξεχάσει το… «δεν παραχωρείται ο παίκτης» και στη θέση του έχει μπει η έκφραση… «ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή του στο χρηματιστήριο». Αυτό έγινε για πρώτη φορά με τον Ροντρίγκες που πήγε στη Γαλατά. Και μη μου πει κανείς πως ο παίκτης ήθελε να φύγει γιατί υπάρχουν τα μέσα πλέον στον ΠΑΟΚ να κρατήσουν ακόμα και το πιο λαμπρό τους αστέρι.

Το ζητούμενο είναι πώς θα καταφέρεις να κάνεις μια καλή ομάδα, με συγκεκριμένο ποιοτικό κορμό, αν, κάθε φορά, πουλάς το πιο καλό εργαλείο της, έστω και σε συμφέρουσα τιμή. Αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε να περπατήσει μόνο αν υπήρχε μια στρωμένη ποιοτική ομάδα, η οποία δεν θα επηρεαζόταν από καμία πώληση ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ