Πιέζουν Λουτσέσκου και… UEFA για μεταγραφές

Πιέζουν Λουτσέσκου και… UEFA για μεταγραφές

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου «φωνάζει» πως η ομάδα χρειάζεται επειγόντως μεταγραφές σε θέσεις κλειδιά, ενώ πίεση υπάρχει και από την UEFA καθώς μέχρι τις 19 του μηνός ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσει τη λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές για τα ματς με τη Βασιλεία.

Δεκαπέντε ημέρες. Αυτό είναι το περιθώριο που έχουν στον ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Νόρτζελαντ είχε πει πως: «Είναι προφανές ότι επείγουν μεταγραφές σε κάποιες θέσεις. Τι παραπάνω να πω; Ένας επιθετικός και ένας αριστερός μπακ. Όσο πιο σύντομα γίνεται… Ξοδεύοντας χρόνο, θα χάσουμε και το χρόνο προσαρμογής, τον οποίο χρειαζόμαστε. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ, καλές επιλογές, αλλά αν συμβεί οτιδήποτε, δεν θα έχουμε λύση».

Ο χρόνος που χάθηκε, από τις 12 Μάιου μέχρι και σήμερα, 53 ημέρες, ήταν πολύτιμος. Γιατί αν βγάλουμε τη μεταγραφή του Γεβγέν Χατσερίντι, που είχε συμφωνήσει από τον Γενάρη, ο ΠΑΟΚ έκανε μια μόνο μεταγραφή αυτή του Λέο Ζαμπά. Η επιμονή των ανθρώπων που χειρίζονται τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας να επικεντρωθούν σε δύο περιπτώσεις αυτές των Τεέμου Πούκι και Πόντους Βέρνμπλουμ, εκ’ του αποτελέσματος ήταν καταστροφική. Ο Φιλανδός υπέγραψε στη Νόριτς, ο Σουηδός απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τουρκία, ενώ ο μάνατζερ του που βρέθηκε στην Τούμπα και μίλησε με τον Γιώργο Σαββίδη υποστηρίζει πως έχει άλλες 10 προτάσεις στα χέρια του.

Στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα άρχισαν να κινούνται και πάλι στο μεταγραφικό παζάρι και να συζητούν με ποδοσφαιριστές που τους έχουν κεντρίσει την προσοχή. Αυτοί είναι ο Ούγκο Βιείρα και ο Μπγιόρν Μπέργκμαν Σιγκούρνταρσον, δύο ονόματα που αποκάλυψε to10.gr, ενώ πάντα υπάρχει και η περίπτωση του Πέδρο Κόντε. Επαφές, έχουν γίνει και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ώρες θα παρθεί η απόφαση για τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην επίθεση. Όσον αφορά την ενίσχυση, στο χώρο του κέντρου μ’ ένα χαφ που μπορεί να παίξει «box to box», αλλά και με ένα αριστερό μπακ, αυτή μάλλον θα έρθει αργότερα.

Εκτός από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, υπάρχει η πίεση και από την UEFA. Μέχρι τις 19 Ιουνίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταθέσει την λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές  για τις αναμετρήσεις με την Βασιλεία. Οι ασπρόμαυροι, ακόμα και μεταγραφή να κάνουν μετά τις 19 του μηνός δεν θα έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε καμία αλλαγή. Αυτό θα μπορέσει να γίνει να γίνει στην επόμενη φάση, είτε στο Champions League είτε στο Europa League (σε περίπτωση που αποκλειστεί από τους Ελβετούς), όπου θα κατατεθεί μια νέα λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ