Παναθηναϊκός : Τζέιμς ο… λογιστής!

Παναθηναϊκός : Τζέιμς ο… λογιστής!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους πράσινους να συζητούν και να επεξεργάζονται διάφορα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο θα «χτίσουν» την ομάδα τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Oι Καλάθης και Λάσμε ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, όπως επίσης και οι Λεκαβίτσιους, Ντένμον, Βουγιούκας, των οποίων ανανεώθηκαν τα συμβόλαια. […]

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους πράσινους να συζητούν και να επεξεργάζονται διάφορα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο θα «χτίσουν» την ομάδα τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Oι Καλάθης και Λάσμε ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, όπως επίσης και οι Λεκαβίτσιους, Ντένμον, Βουγιούκας, των οποίων ανανεώθηκαν τα συμβόλαια.

Κι ενώ έχει ξεκαθαριστεί στον Μαϊκ Τζέιμς πως με τα 1,6 εκ ευρώ που ζητά δεν μπορεί καν να γίνει συζήτηση, ο Αμερικανός απορεί γιατί παίρνει 2,1 εκ ευρώ ο Καλάθης.

Μόνο και μόνο για την… απορία του αυτή θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να μην ξανασχοληθεί μαζί του. Ο Καλάθης είναι πρώην συμπαίκτης του και δεν τον ενδιαφέρει πόσα παίρνει. Τόσα έκρινε η διοίκηση της ομάδας να του προσφέρει, τόσα συμφώνησαν, τόσα θα πάρει.

Κανένα… ζόρι δεν πρέπει να τραβάει με τι παίρνει ο άλλος. Όταν δεν τράβαγε ζόρι όταν ο Παναθηναϊκός τον κράτησε και τον περίμενε με κομμένο χέρι, όταν έριξε τη μπουνιά στην πόρτα του ΟΑΚΑ.

Το αν ο Παναθηναϊκός κάνει καλά ή άσχημα που δεν τον κρατάει, αυτό θα φανεί στο παρκέ και στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί την απουσία του.

Ας κάνουμε όμως μια υπόθεση εργασίας: Εάν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό τελικά και μείνει. Θα ρωτήσει στα αποδυτήρια τον Καλάθη και τον κάθε παίκτη πόσα παίρνει και γιατί;

Είναι προφανές πως ο Αμερικανός βάζει τον εαυτό του πάνω από όλα και μάλιστα έχει… δημόσια απορίες.

Από εκεί και πέρα η απόφαση του Πασκουάλ να παραμείνει ο Ντένμον βάζει ξανά τον Παναθηναϊκό στην περσινή διαδικασία, όπου όλη η ομάδα περίμενε τον Αμερικανό να στρώσει και να μπορέσει να ανταποκριθεί.

Εάν και πάλι δεν τα καταφέρει, τότε οι πράσινοι θα είναι ξανά αναγκασμένοι Δεκέμβριο μήνα να ψάχνουν σκόρερ που να βάζει τη μπάλα με αξιοπιστία στο καλάθι.

Φυσικά θα περιμένουμε και τις υπόλοιπες κινήσεις για να δούμε πως έχει σχεδιάσει ο Πασκουάλ την ομάδα του και πως αυτή θα δουλέψει πάνω στο παρκέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ