Η διαφορά του Λάζαρου με τον Ούρος!

Η διαφορά του Λάζαρου με τον Ούρος!

Στην πρεμιέρα του στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος λειτούργησε για το σύνολο και έδειξε τον δρόμο…

Με ανεβασμένες στροφές αφήνει το Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός καθώς ένα 5-0 δημιουργεί καλό κλίμα κι ας μην μπορεί να αξιολογηθεί ως ιδιαίτερα αξιόπιστο το τεστ με την Μποτοσάνι, τουλάχιστον σε ότι αφορά το βαθμό δυσκολίας του.

Παρόλα αυτά ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε και πάλι όλους τους παίκτες του και δεν μπορεί κανένας να έχει παράπονο. Ένα από τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει να επιδεικνύει ο (κάθε) προπονητής είναι η δικαιοσύνη, πόσο μάλλον από τη στιγμή που είναι υποχρεωμένος να κόψει αρκετούς παίκτες από το επόμενο ταξίδι σε Βέλγιο και Ολλανδία για τον… όμιλο των φιλικών.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο Ζέεφελντ με 30 ποδοσφαιριστές και σε αυτούς θα προστεθούν οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί, ενώ αναμένεται να προκύψουν και 3-4 μεταγραφές, άρα το… ψαλίδι θα είναι γενναίο. Συνεπώς η δουλειά είναι ακόμη όλη μπροστά, καθώς στην Αυστρία ο Μαρτίνς δούλεψε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα ασχοληθεί με αυτό του καταρτισμού της ενδεκάδας-προφανώς και θα καταλήξει και στο σύστημα με βάση τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Από κει και πέρα, ο Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε χθες… συμβόλαιο με τις ασίστ και έδωσε «πάρε-βάλε» στον Γκερέρο, ο οποίος σκόραρε για τρίτη φορά σε δύο ματς. Σημαντικό που ο Λάζαρος λειτούργησε στη συγκεκριμένη φάση για το καλό του συνόλου, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κάθε παίκτης στην πρεμιέρα του θα έψαχνε το γκολ που θα του έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη θέση στα… πρωτοσέλιδα.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς το αναζητά ακόμη και για το λόγο αυτό δεν έκανε αυτό που θα έπρεπε όταν βρέθηκε σε ανάλογη θέση και προτίμησε να σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα αν και δίπλα του υπήρχε ο Φετφατζίδης που περίμενε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.  Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όταν «εκβιάζεις» στο ποδόσφαιρο, τότε η μπάλα σε καταδικάζει, πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει κατ εξακολούθηση.

Στα πάνω του έχει επιστρέψει και ο Φορτούνης με δύο στα δύο και με σουτ εκτός περιοχής, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο Μάριος Βρουσάι. Πέρα από το πανέμορφο γκολ που πέτυχε, ήταν αυτός που έστρωσε την μπάλα για να σκοράρει ο Καμαρά και βρήκε και με καλά υπολογισμένη σέντρα τον Φορτούνη, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, αλλά την έβγαλε με υπερένταση ο γκολκίπερ των Ρουμάνων.

Καλά στοιχεία έδειξε και ο Μασούρας σε αυτό το ημίχρονο (το πρώτο) που αγωνίστηκε και όταν προσαρμοστεί, τότε θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Νωρίς είναι βέβαια για τέτοιου τύπου εκτιμήσεις αλλά εμείς κρίνουμε το «τώρα» και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το «μετά»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ