Ολυμπιακός : Τα κλειδιά στον Μπλατ και η «βόμβα» ΛιΝτέι

Ολυμπιακός : Τα κλειδιά στον Μπλατ και η «βόμβα» ΛιΝτέι

Οι επιλογές του Ολυμπιακού δείχνουν πως υπάρχει και παρόν και μέλλον στην ομάδα και ότι ο νέος προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, το έχει πάρει εντελώς προσωπικά.

Ζεστό το καλοκαίρι έτσι;
Ξεκινάμε από το πολύ απλό.
Γιατί Ζακ ΛιΝτέι. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει πάρει επάνω του εντελώς τον προγραμματισμό της ομάδας του για τη νέα σεζόν. Με δικές του πινελιές θα δημιουργήσει τον καμβά του Ολυμπιακού και θα δούμε ένα σύνολο με τα «θέλω» του.

Θυμάστε τι είχαμε πει προ ημερών; Οι κινήσεις του θα είναι με παίκτες που έχουν αθλητικότητα, με ελάχιστη φήμη αλλά και μπόλικο ταλέντο. Μια τέτοια είναι και αυτή του Ζακ ΛιΝτέι.

Όντας στα 24 του ο πρώην παίκτης της Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα είναι αυτό που λέμε «value for money». Το στιλ του θυμίζει πολύ αυτό του Τζαμέλ ΜακΛιν, μόνο που παίζει στο «4» περισσότερο πάρα στο «5». Διαθέτει ποστ παιχνίδι, αρέσκεται σε παιχνίδι επαφών, έχει ντράιβ ενώ μπορεί να απειλήσει από την περιφέρεια.

Το γεγονός ότι είναι άπειρος μπορεί να λειτουργήσει ως ανασταλτικός παράγοντας, όμως στα χέρια ενός προπονητή όπως ο Μπλατ είναι ικανή να αποδειχθεί ως κίνηση λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό.

Οι αριθμοί του μιλούν από μόνοι του. Όσοι παρακολουθούν την λίγκα του Ισραήλ είναι εντυπωσιασμένοι από την χρονιά που έκανε και τονίζουν ότι το κατάλληλο περιβάλλον για να εξελιχθεί είναι η ομάδα του Πειραιά.

Σίγουρα προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ελάχιστοι τον γνωρίζουν αλλά από την άλλη ποιος ήξερε τον Κλάιμπερν πριν μερικά χρόνια στην Νταρουσάφακα;
Το θετικό στην υπόθεση του recruiting των Πειραιωτών φέρει απόλυτα την σφραγίδα του προπονητή της ομάδας, μακριά από τις προτάσεις των μάνατζερ και βάσει σωστού σκάουτινγκ. Τα υπόλοιπα στο παρκέ.

ΥΓ1 Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η αλλαγή πλεύσης του Ολυμπιακού στο θέμα των μεταγραφών. Τρία χρόνια συμβόλαιο ξανά, κλειστό δύο ετών και 1 plus. Επένδυση στο τώρα και το μετά, με παίκτες φιλόδοξους που έρχονται πρώτα για τον προπονητή και εννοείται για την ομάδα.

ΥΓ2 Λέγεται ότι ο Μπλατ έχει κλείσει όλο το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Άρα προβλέπεται και θερμή εβδομάδα.

ΥΓ3 Από τον Μάντζαρη τώρα στον Παπαπέτρου. Και όλα όσα έγιναν σήμερα από ένα κείμενο και μόνο δεν κάνουν καλό σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού αλλά και στον παίκτη. Μέχρι χτες τα πράγματα έδειχναν πάντως «κόκκινο». Αν έχει αλλάξει κάτι θα το μάθουμε στην πορεία..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ