Τον έκανε τον Αλέξη, μία χόρτα

Τον έκανε τον Αλέξη, μία χόρτα

Ο Τέρενς Κουίκ, ο Μελανσόν και το χτύπημα της ελληνικής αστυνομίας κατά του καρτέλ ναρκωτικών των Κυκλάδων. Ο Κώστας Καίσαρης, επανέρχεται δριμύτερος στον σχολιασμό της επικαιρότητας.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Ο Μακαριώτατος. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας Κ.κ.Ιερώνυμος Β (κατά κόσμο Γιάννης Λιάπης) συναντήθηκε με τον Τέρενς Κουίκ. Και προφανώς, ο Προκαθημένος της της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, δεν συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, προκειμένου, να το ρίξουν στη καυλάντα. Να μιλήσουν, για τη φιλανθρωπική συναυλία, που θα δώσει τη Τετάρτη, ο άρχοντας της νύχτας Τόλης Βοσκόπουλος, στο Ηρώδειο. Με ελεύθερη είσοδο, αλλά προσφορά τροφίμων και φαρμάκων στα πρότυπα-Νταλάρας. Ο Μακαριώτατος, μπορεί να αρέσκεται, στο να έχει παρτίδες με υψηλού κύρους και βεληνεκούς καλλιτέχνες. Όπως το Σάκη Ρουβά, τον Αντώνη Ρέμο, το βετεράνο , αλλά πάντα μάχιμο Γιώργο Νταλάρα , τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν έχει σοβαρά θέματα ν ασχοληθεί. Για να δεχτεί, το μεγάλο χριστιανό, που ακούει στο όνομα Τέρενς Κουίκ, κάτι σοβαρό θα είχανε να πούνε. Ενδεχόμενα, κατά που, πάει το ποδόσφαιρο και ποιες είναι οι τάσεις των προπονητών, με βάση την εικόνα που έχουν δείξει οι ομάδες στο Μουντιάλ.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ σοβαρή συζήτηση δηλαδή, μπορεί να γίνει με τον Τέρενς Κουίκ; Αντιθέτως, ένας άλλος Υφυπουργός, ο Φώτης Κουβέλης, ο Λαυρέντης Διανέλλος της αριστεράς, δήλωσε απαισιόδοξος γιά τους δύο φαντάρους που κρατούντα στη Τουρκία. Μάλιστα. Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι το συμβάν δεν είχε γίνει στον Έβρο, αλλά κοντά στη Γευγελή. Στην πατρίδα του Γιάννη Ιωαννίδη που, όπως λέει κι ο ίδιος, δεν έχει απελευθερωθεί ακόμη. Κι ότι οι δύο φαντάροι σάπιζαν στις φυλακές των Σκοπίων. Ότι ο περήφανος πρωθυπουργός της χώρας έπαιρνε τηλέφωνο αυτό το σκοπιανό γουρούνι, το Ζάεφ, του οποίου η απάντηση παρέπεμπε το θέμα στις καλένδες. Και ερωτώ, κυρίες και κύριοι: Ποια θα ήταν η απάντηση του περήφανου ελληνικού λαού; Θα ήταν απλά κάποια συλλαλητήρια; Ή τα τανκς του Τρίτου Σώματος Στρατού θα μάρσαραν, ήδη έτοιμα, να απελευθερώσουν την πατρίδα του Γιάννη Ιωαννίδη; Συμπέρασμα: Πατριώτες και μάγκες είναι οι Έλληνες, εκεί που τους παίρνει.

ΤΙΜΗ και δόξα στο σώμα της αστυνομίας πόλεων. Για την σύλληψη 21χρονου ημεδαπού, στην Αντίπαρο, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβις. Βάρους 1.5 γραμμαρίου. Οι Κυκλάδες, μπορούν να ανασάνουν ελεύθερες από τη μάστιγα των ναρκωτικών. Πληροφορίες, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος, θα παρασημοφορήσει σε ειδική εκδήλωση τους άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αντιπάρου που με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας αλλά και της ίδιας τους της ζωής, προέβησαν στην γιγαντιαία αυτή επιχείρηση, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

ΝΤΡΟΠΗ και αίσχος. Στον Ζαν Λικ Μελανσόν. Το ιστορικό στέλεχος της γαλλικής Αριστεράς που περιέλαβε τον Αλέξη και τον έκανε μία χόρτα: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός, είναι από τις πλέον ελεεινές προσωπικότητες στη πολιτική ζωή της Ευρώπης. Δεν θέλω οι Γάλλοι να πιστέψουν ότι εάν εκλεγώ θα είμαι ένας Τσίπρας». Που είναι όμως ο σύντροφος Πολάκης; Γιατί σιωπά; Γιατί, δεν καταγγέλλει τα βοθροκάναλα και τη διαπλοκή; Που βρίσκονται πίσω απ αυτή την ανοίκεια,επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

ΔΕΝ σας κρύβω, ότι έχω συγκλονισθεί από το γεγονός. Τη βαρυσήμαντη, τη συνταρακτική μπορείς να πεις αποκάλυψη της Πηγής Δεβετζή, ότι το μεγαλύτερο διάστημα που απείχε από, το σεξ ήταν 1.5 χρόνος. Για να επιβεβαιωθεί για μία ακόμα φορά η ρήση του Σαλβατόρε Νταλί, ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενίζεται. Κι ενίοτε κάνει και καλή χωρίστρα.

ΤΟ αλίευσα στην έγκυρη Καθημερινή»: «Στελέχη ρωσικής πρεσβείας επιδόθηκαν, σε συστηματική προσπάθεια παραβίασης της κυριαρχίας της χώρας και παρέμβασης σε ιδιαίτερα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα, όπως το θέμα της ονοματολογικής διαφοράς με την ΠΓΔΜ. Η διαφορά με την τρόικα υποθέτω είναι ότι αυτή δεν έμεινε στην απλή προσπάθεια.

ΚΑΙ κλείνω όπως άρχισα. Με τον έναν και μοναδικό. Τον ανεπανάληπτο Τέρενς Κουίκ. Δάκρυα αναβλύζουν από τα μάτια αυτών που διάβασαν το πρόσφατο tweet του ανδρός. Συγκινημένος βαθιά, από το γεγονός της διάσωσης των παιδιών στη Ταϊλάνδη , έγραψε: «Σας ευχαριστώ Κύριε και Παναγιά. Ευχαριστώ τη θεότητα των Ταϊλανδών. Παγκόσμια συγκίνηση για το «θαύμα» της Ταϊλάνδης. Διασώθηκαν τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους». Που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του.

Στη μουσική επιλογή Johnny Cash-Solitary Man.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ