Ολυμπιακός : Έγινε αντιληπτό το σχέδιο διοίκησης και προπονητή!

Ολυμπιακός : Έγινε αντιληπτό το σχέδιο διοίκησης και προπονητή!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού αρχίζουν να βρίσκονται από νωρίς στο γήπεδο, καθώς έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο…

Προφανώς και τα φιλικά δεν θεωρούνται αξιόπιστο δείγμα για ασφαλή συμπεράσματα και δεν μετράει το αποτέλεσμα, αλλά αυτό ισχύει όταν… χάνεις, καθώς στη περίπτωση της επικράτησης όλα είναι διαφορετικά!

Από το… αεροπλάνο στο γήπεδο βρέθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, έστω και με την Τεσέντερλο και συνεχίζουν την πορεία τους έχοντας καταγράψει τρεις νίκες, μαζί με τα ματς στο Ζέεφελντ, με 11-0 στα γκολ! Δεν είναι και κανένα μεγάλο κατόρθωμα, αλλά δεν μπορεί να περάσει κι απαρατήρητο.

Κι αυτό που μας κάνει εντύπωση, πέρα από τα πρόσωπα και τις τακτικές, είναι ότι οι ερυθρόλευκοι μας δείχνουν ότι έχουν βρεθεί από νωρίς στο ραντεβού τους.  Γιατί όπως και να το κάνουμε και πολλοί νέοι παίκτες ήρθαν και μπήκαν στην ομάδα και καινούργιος προπονητής υπάρχει στον πάγκο.

Στο τεστ με την Τεσέντερλο ο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής χωρίζοντας τους παίκτες του σε τρία μισάωρα, αλλά παρά ταύτα δεν είδαμε να απουσιάζει η ομοιογένεια σε μία ομάδα που χτίζεται από την αρχή, όπως συμβαίνει με τον Ολυμπιακό.

Όπως φαίνεται οι παίκτες, παλιοί και νέοι, έχουν καταλάβει και τις προθέσεις της διοίκησης, που δεν έχει τη διάθεση να ανεχτεί άλλο αυτούς που δεν προσφέρουν στον σύλλογο και δεν ανταποκρίνονται στα… ποσά των συμβολαίων τους, αλλά και ασπάζονται τη φιλοσοφία του προπονητή που τους εμπιστεύεται όλους, ώστε να μη δώσει επιχειρήματα σε αυτούς που από ένα σημείο και μετά θα μείνουν έξω από το επόμενο ταξίδι.

Σε ένα ματς με τόσες αλλαγές, καθώς χρησιμοποιήθηκαν 25 παίκτες είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε πρόβλημα συντονισμού, αφού οι γραμμές του λειτούργησαν σωστά κι ας εφαρμόστηκαν και διαφορετικές τακτικές.

Δεν είναι απλό αυτό το πράγμα, πέρα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Τη μοιράζει την τράπουλα ο Μαρτίνς και βγάζει φύλλο για όλους όσοι βρίσκονται στο τραπέζι, συνεπώς από αυτούς εξαρτάται το αν θα το αξιοποιήσουν ή θα καταλήξουν στο «πάσο».

Ακόμη και οι Ποντένσε και Μιράντα μπήκαν με τη μία στην ομάδα και τώρα πια στα υπόλοιπα φιλικά οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο από πλευράς απόδοσης και ομοιογένειας, ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει στην εξεταστική του Αυγούστου, με τα προκριματικά για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό θα είναι και το πρώτο στοίχημα κι ενώ μέχρι τότε αναμένεται να προστεθούν και άλλοι παίκτες στο ρόστερ και όπως είναι λογικό θα αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι. Ξέρει τι ζητάει ο προπονητής και οι παίκτες δεν έχουν το «δικαίωμα» να του το αρνηθούν, καθώς σε αυτήν την εκδοχή θα βρεθούν αυτομάτως στο γκρουπ που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο Ρέντη και εξακολουθεί να αναζητά ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ