Ο άνθρωπος που έχει κάνει το tweet λάστιχο

Ο άνθρωπος που έχει κάνει το tweet λάστιχο

Κατερίνα Παπακώστα, Πάολα, Κώστας Αρβανίτης, Κουρουμπλής, Τέρενς Κουίκ και Παπαδημούλης. Ο Κώστας Καίσαρης, βάζει στο μίξερ την επικαιρότητα.

Η κατάσταση είναι κρίσιμος αλλά όχι απελπιστική. Υπάρχουν και καλά νέα. Ευχάριστες νότες αισιοδοξίας. Για καλύτερες μέρες. Για ένα καλύτερο αύριο. Ο πολιτικός ογκόλιθος, που ακούει στο όνομα Κατερίνα Παπακώστα, τόπε και τόκανε. Ίδρυσε το κόμμα που είχε προαναγγείλει. Το οποίο θα έχει τη πρωτότυπη και ευρηματική ονομασία, ΝΕΟ. Ήγουν, Νέα Ελληνική Ορμή. Τι παραπάνω, έχουνε δηλαδή, τα τρελοκόριτσα η Ζωή και η Ραχήλ, που διατελούν αρχηγίνες κομμάτων; Μπορούνε και τα κορίτσια τα προερχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία. Αν επαναλάβω δηλαδή για μία ακόμα φορά, ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενίζεται, θα γίνω κουραστικός;

-ΜΙΑ άλλη μεγάλη Ελληνίδα, ύψωσε το ανάστημα της και σήκωσε βροντερή φωνή
Η γνωστή, η πασίγνωστη αοιδός Πάολα. Η οποία άφησε τα τσιφτετέλια και τους χορούς της κοιλιάς γιά ασχοληθεί με πατριωτικά άσματα. Στη τελευταία live εμφάνισή της, ερμήνευσε τη «Μακεδονία τη ξακουστή του Αλεξάνδρου τη χώρα». Αποτέλεσμα; Πανικός. Ρίγη εθνικής συγκίνησης κατέλαβαν το φιλοθεάμων κοινό. Δάκρυα ανάβλυζαν από τους οφθαλμούς, των θαμώνων. Μόνο οι πολιτικοί, δηλαδή θα πουλάνε πατριωτισμό, με το αζημίωτο; Μπορούνε και οι καλλιτέχνες.

-ΣΤΑ ψηφοδέλτια του Σύριζα, στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, ο Κώστας Αρβανίτης; Γιατί όχι; Ο μέγιστος Νίκος Καρανίκας, άλλωστε, είναι που έχει πει «μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει ο Σύριζα για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον Σύριζα». Ο Σύριζα τον έκανε τον Αρβανίτη, διευθυντή στο Κόκκινο. Αποτέλεσμα; Ολόκληρο το μηδέν. Τα νταραβέρια με τον Σύριζα και η προσωπική σχέση με τον Τσίπρα, τον έκαναν, διευθυντή στο ράδιο 24/7. Αποτέλεσμα; Μία τρύπα στο νερό. Με το που τον σφουγγάρισε ο Μάρης, ο Σύριζα, έβαλε πλάτη. Η ΕΡΤ, στη διάθεση, του γνωστού, του πασίγνωστου μπορείς να πεις, δημοσιογράφου. Σαν έτοιμος από καιρό σαν θαρραλέος, ημερήσια εκπομπή ο Αρβανίτης. Αυθημερόν τακτοποιήθηκε. Άνοιξε τη πόρτα και μπήκε. Σαν στο σπίτι του. Έτσι και πει «όχι», κι αρνηθεί να μπει στο ψηφοδέλτιο, θα πέσει η ΕΡΤ να τον πλακώσει.

-ΑΝ, το to be or not to be, είναι το αγωνιώδες και αναπάντητο, διά μέσου,των αιώνων, ερώτημα του συγγραφέως Σακεσπύρου, το δίλημμα που προέκυψε εσχάτως, συνταράζει μπορείς να πεις το πανελλήνιο: Τι θα έκανε σχετικά με τη Μακεδονία, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αν ζούσε σήμερα. Πρώτος άνοιξε το θέμα ο επάγγελμα-ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Ο Ανδρέας θα είχε κάνει το ίδιο με τον Αλέξη Τσίπρα». Για να τον κεραυνοβολίσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστιδης: «Είναι θράσος να μιλούν, οι Κουρουμπλίδες. Καλύτερα να σιωπούν». Μισές δουλειές κάνουν όμως. Γιατί δηλαδή, σταματάνε στον Ανδρέα; Αν ζούσε ο Βενιζέλος τι θα έκανε; Ο Καποδίστριας θα έκανε το ίδιο με τον Τσίπρα; Ο Περικλής, τι θα έκανε; Ξύλο με φύλλο μπακαλιάρο.

-ΤΙΜΗ και δόξα στον Αλέξη Τσίπρα. Που έβαλε τα στήθια του μπροστά για να υπερασπιστεί τον υπέργηρο αλλά ακαταπόνητο Τέρενς Κουίκ. Τον ακάματο υπουργό, των δύο ηπείρων και τεσσάρων θαλασσών. Στη πρόσφατη ομιλία του στο ΣΒΒΕ ο Αλέξης, έδωσε σκληρή απάντηση στους αδίστακτους συκοφάντες: «Βλέπω εδώ τον Τέρενς Κουίκ. Έχει λοιδορηθεί για τη προσπάθειά του, να γυρίσει όλες τις χώρες της Αφρικής και την Ομογένειά». Κι έτσι είναι. Ο ευρισκόμενος στην όγδοη δεκαετία της ζωής του, ακούραστος, Τέρενς, δεν φείδεται κόπων και θυσιών. Να περιφέρεται με μία βαλίτσα στο χέρι, ανά την υφήλιο, σαν τον παράξενο ταξιδιώτη. Όχι για τουρισμό. Όχι για καβλάντα. Αλλά για να υπηρετήσει, το εθνικό καθήκον. Τα έχουμε ξαναπεί: Ποιά, άλλη απόδειξη χρειάζεται, ότι αυτός που υποδύεται τον πρωθυπουργό, σε κοροϊδεύει; Ότι ευθύς εξ αρχής, το έχει ρίξει στη πλάκα. Στο καλαμπουρι. Όταν ο Αλέξης, στη πρώτη κυβέρνηση κάνει Υπουργο τον Χαϊκάλη και στη δεύτερη, Τέρενς Κουίκ και Ζουράρι, χρειάζεσαι άλλη απόδειξη ότι σε κοροϊδεύει;

-ΚΑΙ κλείνω με τη συγκλονιστική πολιτική παρέμβαση του Δημήτρη Παπαδημούλη, από τις Βρυξέλλες. Ο άνθρωπος, που έχει κάνει το tweet λάστιχο, ξαναχτύπησε: «Αυτοί που μας οδήγησαν σ αυτό το μαύρο χάλι, ζητούν να φύγει ο Σύριζα να μας «εσώσουν» πάλι». Όταν είσαι εκατομμυριούχος σκαταθέσεις. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, οκτώμιση χιλιάρικα ο μισθός του ευρωβουλευτή, συν τα επιδόματα, η ροπή στο άθλημα της χήρας με τα 5 ορφανά είναι ακατάσχετη.

Στη μουσική επιλογή Andrea Motis Joan Chamorro Quintet & Scott Hamilton-Summertime.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ