ΠΑΟΚ : Κόντρα στην Βασιλεία πλημμελώς εξοπλισμένος…

ΠΑΟΚ : Κόντρα στην Βασιλεία πλημμελώς εξοπλισμένος…

Παρά τον έγκαιρο προγραμματισμό φαίνεται ότι το πράγμα κάπου κολλάει στην υλοποίηση. Αν αναλογιστούμε ότι θεωρητικά τουλάχιστον τα λεφτά δεν λείπουν από τον ΠΑΟΚ,το πρόβλημα της υλοποίησης γίνεται μεγαλύτερο.

Tην προσεχή Τρίτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα της Βασιλεία για την ανηφόρα των προκριματικών που μπορεί να οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον περιμέναμε έτοιμο με τον βαρύ οπλισμό του να αντιμετωπίσει του έμπειρους Ελβετούς και να διεκδικήσει την πρόκριση. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο κόουτς Λουτσέσκου είχε ζητήσει έναν σέντερ μπακ κι έναν αμυντικό χαφ για την εντεκάδα κι έναν εξτρέμ επίσης για την εντεκάδα από την στιγμή που έφυγε ο Κάμπος. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε νωρίς και με εντυπωσιακό τρόπο. Έκλεισε σβέλτα τον Ευγένιο Χατσερίδη που ήταν στο στόχαστρο του από τον χειμώνα. Στην επίθεση έφερε τον νεαρό Βραζιλιάνο Ζαμπά με ποσό ρεκόρ κοντά στα πέντε εκατομμύρια. Και οι δυο παίκτες πήραν μέρος στην προετοιμάσει από την αρχή. Κανένας όμως δεν κρίθηκε έτοιμος από τον προπονητή του να πάρει φανέλα βασικού την Τρίτη. Για τον πολύπειρο Χατσερίδη ούτε που γίνεται λόγος.

Τα ρεπορτάζ τον βρίσκουν βαρύ και εκτιμούν ότι έχει μείνει πολύ πίσω. Με άλλα λόγια αλλιώς τον περίμεναν κι αλλιώς τους βγαίνει μέχρι στιγμής ο ομογενής κεντρικός αμυντικό που ήρθε για να ηγηθεί της άμυνας. Ο Ζάμπα το προσπαθεί στα φιλικά αλλά άσχετα με κάποιες επινοήσεις του δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος από τον προπονητή του να παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Θα προτιμηθεί ο Λημνιός που ήρθε πέρσι από τον Ατρόμητο. Κι ας έχει κι αυτός κάποιες χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι του.

Για την θέση του αμυντικού χαφ που επειγόταν ο Λουτσέσκου οι δείκτες του ρολογιού κόλλησαν στον 32χρονο Σουηδό Βέρνμπλουμ. Ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντησή του εδώ κι ενάμιση μήνα. Απάντηση όμως δεν έρχεται κι η αναμονή συνεχίζεται χωρίς να γίνεται κίνηση για κάποιον άλλο παίκτη που να αγωνίζεται στην θέση αυτή. Αυτά σε ότι αφορά τους βασικούς. Ο κόουτς Λουτσέσκου έχει ζητήσει έναν αριστερό μπακ πίσω από τον Βιεϊρίνια, έναν σέντερ φορ πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Παρά τον έγκαιρο προγραμματισμό φαίνεται ότι το πράγμα κάπου κολλάει στην υλοποίηση. Αν αναλογιστούμε ότι θεωρητικά τουλάχιστον τα λεφτά δεν λείπουν το πρόβλημα της υλοποίησης γίνεται μεγαλύτερο. Κανείς δεν αρνείται ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει παράδοση στις εντυπωσιακές μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Μόνο που ο ΠΑΟΚ παίζει την Τρίτη ένα εντελώς κρίσιμο παιχνίδι με την Βασιλεία. Κι εκεί που όλοι τον περιμέναμε ενισχυμένο ήρθε κι ο επιπόλαιος τραυματισμός του Μπίσεσβαρ να δείξει ότι αντί για ενισχυμένος θα παίξει αποδυναμωμένος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ