Παναθηναϊκός : Η διαχείριση, το μυστικό

Παναθηναϊκός : Η διαχείριση, το μυστικό

Ο Παναθηναϊκός έχει λύσεις μέχρι το βάθος του πάγκου του και ο Πασκουάλ την ευκαιρία να κάνει παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφικών του κινήσεων, καθώς απομένει η απόκτηση ενός παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο Τσάβι Πασκουάλ επέλεξε να βάλει περισσότερη εμπειρία στο ρόστερ του αποκτώντας παίκτες όπως οι Λάνγκφορντ, Λάσμε, οι οποίοι είναι σε μεγάλη ηλικία μεν, αλλά έχουν το κίνητρο να αποδείξουν πως παραμένουν σε υψηλό επίπεδο.

Άλλωστε ο τρόπος με τον οποίο έχει συγκροτηθεί το ρόστερ δείχνει πως ο Καταλανός σκοπεύει να κάνει ειδική διαχείριση στους παίκτες του διαθέτοντας 13 παίκτες έτοιμους να παίξουν ανά πάσα στιγμή και να προσφέρουν.

Δεν θα χρειαστεί δηλαδή να παίζουν 35 λεπτά συγκεκριμένοι παίκτες, ώστε να… ξεθεώνονται. Στόχος είναι στα τελευταία, κρίσιμα λεπτά οι Λάνγκφορντ, Καλάθης, Γκιστ, Λάσμε να είναι φρέσκοι και ετοιμοπόλεμοι να «τελειώσουν» το ματς. Προφανώς και οι υπόλοιποι. Ούτε λόγος.

Επειδή όμως έχει γίνει πολλή κουβέντα για ηλικίες, ένσημα και τα συναφή, η απάντηση είναι: Σωστή διαχείριση.

Κι εδώ έρχεται η παρέμβαση του προπονητή να δώσει ρόλους, να συζητήσει, να εξηγήσει, ακόμα και να επιβάλει. Να δώσει σε όλους να καταλάβουν πως όλα γίνονται για ένα στόχο και πως τίποτε δεν θα συμβεί εάν πρώτα δεν λειτουργήσει όλη η ομάδα.

Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά, γύρω στα 75 συνολικά και σε όλα το «πρέπει» είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο. Κανείς δεν δικαιούται να είναι χαλαρός και αδιάφορος, διότι εύκολα θα πάρει τη θέση του ο επόμενος.

Έχουμε πει ότι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός κανείς δεν περιμένει κανέναν και όποιος δεν μπορεί, μένει πίσω να κοιτάζει τους άλλους να προχωρούν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ