Υποκλινόμαστε στην τρέλα σας για τον ΠΑΟΚ

Υποκλινόμαστε στην τρέλα σας για τον ΠΑΟΚ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, προτίμησαν αντί να βρεθούν σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής, να περάσουν την πιο «καυτή» ημέρα του Ιούλιου στην Τούμπα για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Αυτός είναι κύριοι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Δεν καταλαβαίνει αν έξω έχει -5 βαθμούς ή 36 βαθμούς, όπως η σημερινή ημέρα που ήταν η πιο καυτή του Ιούλη. Θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα για την στηρίξει. Η φετινή στήριξη ονομάζεται «εισιτήριο διαρκείας».

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου δεν το κάνουν γιατί ο Ιβάν Σαββίδης, έχει ανάγκη τα έσοδα που θα μαζευτούν από τα εισιτήρια διαρκείας. Ούτε γιατί έχει συνηθίσει σε τίτλους. Το κάνουν γιατί πιστεύουν πως φέτος η ομάδα τους θα κάνει το βήμα παραπάνω. Δηλαδή θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και με τον υδράργυρο στο… κόκκινο, μαζεύτηκαν χθες και πάλι έξω από το γήπεδο της Τούμπας περιμένοντας καρτερικά να έρθει η σειρά τους για να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας που θα τους συντροφεύσει όλη την χρονιά.

Ο κόσμος του Δικεφάλου… απαρνήθηκε τις παραλίες της Χαλκιδικής τους φραπέδες και τα freddo, προκειμένου να εξασφαλίσει μια μόνιμη θέση δίπλα στην ομάδα. Μάλιστα ούτε και οι υπεύθυνοι των εισιτήριων δεν πίστευαν πως πριν ανοίξουν τα γραφεία θα υπήρχε κόσμος έξω από το γήπεδο για να πάρει κάποια κάρτα. Τα ίδια και σήμερα από το πρωί.

Αντί λοιπόν να… λιάζονται σε κάποια παραλία, εκατοντάδες φίλαθλοι του Δικεφάλου στήθηκαν υπομονετικά στην «ουρά» και έφυγαν με το… μαγικό καρτελάκι ανά χείρας, με την καταμέτρηση να σταματάει στις 14.017 εισιτήρια!

Η εκτίμηση για 15-16 χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας μέχρι την σέντρα του αγώνα με τη Βασιλεία την Τρίτη (24/7) φαίνεται πως κατακτηθεί πολύ εύκολα. Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πως ο συγκεκριμένος αριθμός θα καταρριφθεί.

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ δύσκολη για τους υπαλλήλους της ΠΑΕ καθώς εκτός από τα διαρκείας θα βγουν και τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βασιλεία. Η ζήτηση θα είναι τεράστια καθώς πολλοί θέλουν να παραβρεθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς το θεωρούν κομβικό για τη συνέχεια. Η Τούμπα θα είναι «καζάνι». Ο κόσμος θα βάλει τα γιορτινά του και θα έρθει στο δεύτερο σπίτι του, μαζί με πανιά, σημαίες, αλλά και φωνή.

Ένα ακόμα σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους της ομάδας θα είναι η μπουτίκ. Η ασπρόμαυρη μπουτίκ αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου για αυτό και τις τελευταίες μέρες οι υπάλληλοι της, φρόντισαν να γεμίσουν τα ράφια με όλα τα προϊόντα.

Οι νέες φανέλες της ομάδας είναι σίγουρο ότι θα γίνουν περιζήτητες με τον κόσμο να μην να «γουστάρει» και την ασπρόμαυρη ριγέ, αλλά και αυτή με το γκρι του γραφίτη με την γραμμική απεικόνιση του Δικέφαλου Αετού στο μπροστά μέρος της φανέλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ