«Να σε μισούν οι αντίπαλοι»

«Να σε μισούν οι αντίπαλοι»

Η φιλοσοφία του Κιθ Λάνγκφορντ και πώς ο Πασκουάλ θέλει να τον κάνει «Killer» του Παναθηναϊκού.

«Να θυμάσαι πάντα αυτό: Σε μισούν όταν σουτάρεις, αλλά σε αγαπούν όταν σκοράρεις», έγραψε ο Κιθ Λάνγκφορντ στο λογαριασμό του στο Twitter και σε γενικές γραμμές περικλείει τη φιλοσοφία του χαρισματικού αυτού σκόρερ.

Ο Αμερικανός είναι «Killer» με τη μπάλα στα χέρια και η λογική που συνοδεύει το παιχνίδι του είναι να βάλει τη μπάλα στο καλάθι. Εξάλλου έχει αρκετούς τρόπους να το κάνει και γι’ αυτό θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τον επέλεξε ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Την ικανότητα που διαθέτει να σκοράρει ειδικά στα κρίσιμα σημεία των αγώνων. Ο Καταλανός προπονητής ξέρει πολύ καλά πως όταν «κλείνουν» τα παιχνίδια, θα πρέπει να υπάρχει ένας παίκτης που να «ξεκολλάει» την ομάδα και να έχει τις απαντήσεις.

Ο Καλάθης δεν φημίζεται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα και ο Σίνγκλετον δεν μένει πια στο ΟΑΚΑ. Ετσι λοιπόν ο Λάνγκφορντ θα χρειαστεί για να πάρει τις ευθύνες και να σκοράρει.

Θα έλεγε κανείς βέβαια πως αυτό είναι και το μότο κάθε παίκτη που έχει επαφή με το καλάθι. Η ευχή και κατάρα μαζί που συνοδεύει αυτού του είδους τους αθλητές.

Αυτούς που η εξέδρα είναι πρόθυμη να αποθεώσει ή να αποδοκιμάσει ανάλογα με την κατάληξη του σουτ. Στόχος του Πασκουάλ είναι οι αντίπαλοι να μισούν τον Λάνγκφορντ όταν σκοράρει και οι «πράσινοι» φεύγουν νικητές από το παρκέ.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται φυσικά πολλή δουλειά πρώτα από όλα από τον ίδιο τον Αμερικανό, αλλά και από τους υπόλοιπους, ώστε να κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ