Ο Βαρδής έχει τις μετοχές…

Ο Βαρδής έχει τις μετοχές…

Ο Έλβις Πρίσλεϊ που δεν πέθανε ποτέ. Το τρίγωνο των Βερμούδων. Η μαϊμού προσεδάφιση στη Σελήνη κι ο Βαρδινογιάννης που έχει στο συρτάρι του, τις μετοχές του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για θεωρίες συνωμοσίας.

-ΒΑΡΔΗ, τέρμα τα παιχνίδια με την ιδέα που αγαπώ. Ο κόσμος απαιτεί λευτεριά στον ΠΑΟ.
-Αλαφούζο Κωνσταντίνου και Σία μας φέρνετε αηδία.

Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ λαός του Παναθηναϊκού και πάλι στις επάλξεις. Όπως έχει πει κι ο ποιητής, «δυστυχισμένε μου λαέ καλέ κι αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε». Τα πρόδωσε τα παιδιά, όπως λέγαμε και χθες, αυτός ο θεομπαίχτης, αυτός ο παγαπόντης ο Αλαφούζος. Το φίδι, που είχανε και ζεσταίνανε στον κόρφο τους, έξι ολόκληρα χρόνια. Αν ο Παλαιών Πατρών Γερμανός σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης στην Αγία Λαύρα, η ανυπόταχτη Θύρα, το σήκωσε την Κυριακή στο ΓΣΠ στη Λευκωσία. Στη μαρτυρική Μεγαλόνησο. Κόντρα στην τυραννία Βαρδινογιάννη-Αλαφούζου-Κωνσταντίνου.

ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ συνωμοσίας, έχουν τη γοητεία τους. Ο Έλβις Πρίσλεϊ, που δεν πέθανε ποτέ. Οι μυστικές οργανώσεις σαν τους Τέκτονες και τους Illuminati, που κυβερνάνε τον κόσμο. Το τρίγωνο των Βερμούδων. Η προσεδάφιση στη Σελήνη, που ήταν παραμύθι φούρναρης. Και δεν θα μπορούσαν να υστερήσουν οι Ελληνες. Οι από αέρος ψεκασμοί, ήταν το μεγάλο ατού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Για να εισέλθουν στη Βουλή και να συγκυβερνήσουν με τους συντρόφους του Σύριζα. Μάνι – μάνι τώρα με τις φωτιές. Ένας ανεξάρτητος Έλληνας ονόματι Γεώργιος Μαϊστράλης, τακτοποιηθής στην ΕΥΔΑΠ. Αφού μελέτησε διεξοδικά τα ακραία καιρικά φαινόμενα, (πλημμύρες φωτιές) κατέληξε στη «θεωρία της επίθεσης με κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα». Ότι, η πτωχή πλην τίμια Ελλάς, δέχθηκε επίθεση από το διάστημα. Από το υπερπέραν. Με ακτίνες λέιζερ και διάφορα άλλα υπερόπλα. Τα οποία χρησιμοποιούν εξωγήινοι

ΚΑΙ δεν θα μπορούσαν να υπολείπονται οι ποδοσφαιρόφιλοι. Η τελευταία ποδοσφαιρική θεωρία συνωμοσίας, έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Ότι, δεν υπάρχει κανένας Αλαφούζος. Ότι τις μετοχές, τις έχει ο Βαρδινογιάννης. Κι έχει αφήσει τον Παναθηναϊκό να σέρνεται. Για να εκδικηθεί αυτούς που βρίζουνε την οικογένειά του. Δεν θα τον αφήσει να πέσει στη Βήτα Εθνική, αλλά θα τον έχει να ταλαιπωρείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Όπως έχει πει ο Ομέρ Βρυώνης, «ετσι είναι αν έτσι νομίζετε». Και δεν είναι μόνο τα αθώα παιδιά που διακινούν τη συγκεκριμένη θεωρία συνομωσίας. Είναι κι άλλοι από την ευρύτερη Παναθηναϊκή οικογένεια που καταπίνουν αμάσητο το συγκεκριμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

ΔΗΛΑΔΗ: Ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης στα 85 του χρόνια: Που έχει να ασχοληθεί με τα πετρέλαια της Μότορ Όιλ. Με 315 εκατομμύρια ευρώ κέρδη το 2017, Νο2 εταιρία σε κερδοφορία στην Ελλάδα. Με το τραπεζικό σύστημα που έχει καταρρεύσει και την Πειραιώς που πέρασε σε ξένα χέρια, για όσους καταλαβαίνουν τι πάει να πει αυτό. Με τις πολιτικές εξελίξεις. Την επόμενη μέρα μετά τον Σύριζα και τον ρόλο που θα παίξει η Φώφη. Με τη συγχώνευση ΣΤΑΡ-ΑΛΦΑ. Μέσα σ’ όλα αυτά, ο 85χρονος επαναλαμβάνω Βαρδής, έχει και τον νταλγκά του Παναθηναϊκού. Κρατάει τις μετοχές κι έχει βάλει μπροστινό τον Αλαφούζο. Με σκοπό να φτάσει την ομάδα στην εσχάτη εξαθλίωση. Όπως κι έγινε.

ΚΙ ΟΤΑΝ σε σχετικό γκάλοπ, απεδείχθη ότι ένας στους τρεις Έλληνες πιστεύει ότι «μας ψεκάζουν» δεν θα πιστέψουν κάποιοι εκ των Παναθηναϊκών, ότι ο Βαρδής κρατάει στο συρτάρι του τις μετοχές; Ουαί και αλίμονο αν εξέλιπαν οι κάθε είδους ανόητοι και αφελείς. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια τα ντερβισόπαιδα της 13 τα έχουνε τετρακόσα. Ξέρουνε τι λένε και γιατί το λένε. Δεν πέσανε ξαφνικά από τα σύννεφα. Τώρα δηλαδή πήρανε χαμπάρι, ότι ο Γιάννης ήταν μπροστινός; Έξι χρόνια, που καλοπερνάγανε μαζί του, δεν το ξέρανε; Προφανώς τα αλάνια, δεν είναι κορόιδα. Τον ψύλλο καλιγώνουνε. Μόλις είδανε, ότι αλλάζουνε τα κόζα, αλλάξανε κι αυτοί. Τώρα που ο Γιάννης είναι άδειο μύδι, τον κάνουνε πέρα. Βγάλανε από το συρτάρι τη θεωρία συνωμοσίας, ότι ο Βαρδής έχει τις μετοχές και πορεύονται. Και σιγά που δεν θα καταπιούν αμάσητο το παραμύθι οι κοκορνιόκοι της εξέδρας.

Στη μουσική επιλογή ο «Βασιλιάς» και Suspicions Minds.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ