Ο μύθος του ανίκητου!

Ο μύθος του ανίκητου!

Η κατάκτηση χρυσών μεταλλίων σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις έχει γίνει… συνήθεια στον Λευτέρη Πετρούνια. Ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στους κρίκους κάνει ξανά υπερήφανους τους Έλληνες και βάζει το όνομα του στη λίστα των μύθων!

Πριν ακόμα ξεκινήσει ο αγώνας του Λευτέρη Πετρούνια, όλοι εκτιμούσαν (στα όρια μάλιστα της σιγουριάς) πως ο χρυσός Ολυμπιονίκης θα πρόσθετε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στην συλλογή του. Κι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα στην τεράστια καριέρα του πρωταθλητή μας.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για έναν αθλητή να θεωρείται μόνιμο φαβορί για την πρωτιά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του κατακτώντας συνεχώς την κορυφή.

Αυτό ακριβώς έχει πετύχει ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος χάρισε μεγάλες στιγμές στον ελληνικό λαό με τη νέα τεράστια επιτυχία του. Ο «άρχοντας των κρίκων» έκανε πολύ απλά αυτό που περίμεναν όλοι. Επιβεβαίωσε πως δεν έχει αντίπαλο και ανέβηκε ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Με μια πολύ μεγάλη εμφάνιση, μια αρχοντική παρουσία που αποδεικνύει πως όταν ο Πετρούνιας ξεκινά την προσπάθεια του, όλοι περιμένουν το τέλειο.

Για να φτάσει όμως σε αυτό το επίπεδο ο πρωταθλητής μας, χρειάστηκε ένας μοναδικός συνδυασμός. Αστείρευτο ταλέντο και ατελείωτη δουλειά. Αυτό που έχει καταφέρει ο Πετρούνιας είναι εντυπωσιακό και θα πρέπει να επισημάνουμε πως λίγοι αθλητές έχουν να παρουσιάσουν τέτοια σταθερή πορεία με παραμονή στην κορυφή. Είναι πολύ δύσκολο για να έναν αθλητή να «κουβαλά» στους ώμους τον τίτλο του φαβορί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Κανένα πρόβλημα για τον Λευτέρη. Οι δικοί του ώμοι αντέχουν.

Ο Πετρούνιας έχει συνδέσει το όνομα του με τεράστιες επιτυχίες στο αγώνισμα των κρίκων. Είναι ο αθλητής πρότυπο για όλους τους αντιπάλους του. Είναι ο μύθος που μοιάζει ανίκητος κι αυτό φανερώνει και το μεγαλείο του Έλληνα πρωταθλητή.

Δεν χωρά αμφιβολία πως έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλήματος, έχοντας κερδίσει την αναγνώριση όλων. Ο τρόπος με τον οποίο χαιρετούν οι αντίπαλοι του τον Έλληνα πρωταθλητή, φανερώνει τον σεβασμό τους για τα όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια ο Πετρούνιας. Φάνηκε αυτό στην διάρκεια και της απονομής.

Όλοι αισθανόμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες του Έλληνα πρωταθλητή κι ελπίζουμε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη, ότι θα χαρούμε κι άλλες μεγάλες στιγμές στο μέλλον. Όταν ο Πετρούνιας κατορθώνει κρεμάσει στο στήθος ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού, τότε μπορεί εύκολα να καταλάβει την διαφορά που τον χωρίζει από τους ανταγωνιστές του. Μια διαφορά που είναι μάλλον… χαοτική, κάτι που παραδέχονται όλοι οι γνώστες του αγωνίσματος. Είναι κι αυτή μια σπουδαία κατάκτηση του πρωταθλητή μας.

Η κορυφή ανήκει στον Λευτέρη Πετρούνια και δεν χωρά αμφιβολία πως είναι αθλητής – φαινόμενο. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη και ένα είναι σίγουρο. Τα όσα έχει πετύχει (αλλά και αυτά που θα έρθουν) στην καριέρα του Πετρούνια, θ’ αποτελούν σημείο αναφοράς για το αγώνισμα των κρίκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ