Ο Βέργος θα του «βγει»

Ο Βέργος θα του «βγει»

Ο Νίκος Βέργος είναι μια μεταγραφή από αυτές που ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει, αφού έχει την ευκαιρία.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Το είχε δείξει και στην πρώτη του θητεία στον Παναθηναϊκό, τότε που τα οικονομικά ήταν μεν σφιχτά, αλλά πολύ πολύ καλύτερα απ’ ότι τώρα. Ήταν… κανονικά. Τώρα ο Νταμπίζας πρέπει να κάνει διπλή δουλειά. Να βρει παίκτες που μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει, που θα μπορούν να βοηθήσουν και που θα τους πείσει πως το πρότζεκτ είναι το κίνητρό τους για να έρθουν και όχι τα χρήματα.

Δυσκολεύεται με τον ξένο φορ και είναι λογικό. Ένας ξένος ποδοσφαιριστής πως θα πειστεί να έρθει σε μια κατάσταση που είναι αβέβαιη; Και ειδικά όταν ενημερωθεί για όλα όσα συνέβησαν πέρσι. Όσο κι αν ο Νταμπίζας προσπαθήσει να τον πείσει για το αντίθετο, δύσκολο να το καταφέρει. Όμως με τις εντός Ελλάδας υποθέσεις, ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει καλά.

Σε υποθέσεις, ωστόσο, που θεωρούνται εύκολες. Ελεύθεροι παίκτες, μικροί σε ηλικία, από ομάδες που δεν φαίνονταν, με την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ακουστούν. Να φτιάξουν το όνομά τους. Δεν είναι δύσκολα αυτά. Άσχετα που στον Παναθηναϊκό το… εύκολο το έχουμε κάνει να φαίνεται σαν κάτι που δεν γίνεται. Είναι η ανάγκη της κατάστασης που κάνει τον καθένα να ψάχνει να βρει κάτι να πιαστεί.

Η μεταγραφή του Βέργου δεν έχει σχέση με όλες τις υπόλοιπες κινήσεις. Ο Βέργος είναι δύσκολη περίπτωση για τα δεδομένα του φετινού Παναθηναϊκού. Και είναι επιτυχία του Νταμπίζα που κατάφερε να τον πείσει και να τον κάνει πράσινο.

Είναι ένα παιδί που η… μισή Σούπερ Λίγκα περίμενε να μείνει ελεύθερος για να τον πάρει. Στη Λαμία τον περίμεναν με το στυλό και τα συμβόλαια, αλλά ο Νταμπίζας τη «δούλευε» καιρό την υπόθεση. Και τον έπεισε να ακολουθήσει το φετινό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Είναι ευκαιρία και για τον ίδιο τον παίκτη να βρει την ομάδα στην οποία θα εξελιχθεί. Που θα πάρει τον χρόνο που του αξίζει.

Ο Βέργος είναι μεταγραφή που θα «βγει» στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα παιδί που έχει παραστάσεις στην καριέρα του, με πολύ καλά τελειώματα και με στοιχεία που σπανίζουν για την ηλικία του. Είναι ένα παιδί που αν δουλευτεί, θα παίξει στην Εθνική Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ