Γκιγιέρμε και Κούκα δίνουν άλλον «αέρα»

Γκιγιέρμε και Κούκα δίνουν άλλον «αέρα»

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να «κλείσει» άμεσα τις υποθέσεις κόφτη και σέντερ φορ, προς μεγάλη ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς. Οι ερυθρόλευκοι είναι πλέον πανέτοιμοι και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στα χέρια του ρόστερ για μεγάλα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να σφραγίσει απόψε την πρόκριση του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Λουκέρνη, ωστόσο η επικαιρότητα έχει και μεταγραφές για την ομάδα του λιμανιού. Και μάλιστα μεταγραφές που ενισχύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τους πειραιώτες.

Ο Γκιγιέρμε και ο Κούκα θα είναι τα δύο νέα μέλη του Ολυμπιακού και με την απόκτηση των δύο συγκεκριμένων παικτών, οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν δύο πολύ σημαντικά «μέτωπα» στο μεταγραφικό πεδίο. Πήραν κόφτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και επιθετικό περιοχής, όπως είχε ζητήσει ο προπονητής της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις ικανοποιώντας τις επιθυμίες του προπονητή. Γιατί είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς επέμεινε για την απόκτηση και του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού της Λα Κορούνια αλλά και του Αιγύπτιου επιθετικού της Μπράγκα.

Είναι ξεκάθαρο επίσης ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Έχει στα χέρια του ένα σύνολο που του επιτρέπει να δουλέψει σωστά και με προοπτική. Ένα ρόστερ  με το οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα και το κυριότερο, να πετύχει τον βασικό του στόχο, την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλες μεταγραφές ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Το πιθανότερο είναι να κάνει, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης εξτρέμ και στόπερ. Αυτό όμως είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Το σημαντικό τούτη την ώρα για την ομάδα του λιμανιού είναι πως πρόσθεσε ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό του, με την απόκτηση δύο πολύ καλών παικτών σε νευραλγικές θέσεις της εντεκάδας. Και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς είναι σίγουρος πως τόσο ο Γκιγιέρμε όσο και ο Κούκα θα καταφέρουν να βοηθήσουν σημαντικά τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν και το φετινό καλοκαίρι πως είναι πρωταγωνιστές και στο μεταγραφικό επίπεδο και τώρα πρέπει Μαρτίνς και παίκτες να κάνουν την δουλειά τους. Έχουν δείξει πως μπορούν να παρουσιάσουν ωραία πράγματα και αυτό περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ