«Παίζει μπάλα» και ο κόσμος του Ολυμπιακού!

«Παίζει μπάλα» και ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Το Καραϊσκάκη αναμένεται γεμάτο στον αγώνα με την Μπέρνλι και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει μεγάλη ώθηση στους ερυθρόλευκους. Οι πειραιώτες πρέπει να εκμεταλλευτούν την καυτή ατμόσφαιρα και το «κλειδί» είναι φυσικά το πρώτο εικοσάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Πέμπτη το βράδυ την Μπέρνλι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα.

Η αποστολή των πειραιωτών δεν θα είναι εύκολη και το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του μεθαυριανού αγώνα είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και σύμφωνα με τις εικόνες που είδαμε χθες στα εκδοτήρια, το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Δόθηκαν 7.000 εισιτήρια από τα εκδοτήρια και το ίντερνετ και η διάθεση τους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και σήμερα.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει λοιπόν το παιχνίδι με την Μπέρνλι έχοντας ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Το γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα του Πειραιά.

Η Μπέρνλι είναι μια πολύ καλή ομάδα κι αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Δεν έχει όμως εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί την δύναμη που του δίνει το γήπεδο του. Το έχει καταφέρει πολλές φορές στο παρελθόν και θα είναι πολύ σημαντικό να το πετύχει και το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στους Άγγλους.

Το Καραϊσκάκη είναι δύναμη για τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πόσο σημαντικό θα είναι για την ομάδα του ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Πάντα ένα γκολ στα πρώτα λεπτά είναι πολύ σημαντική υπόθεση ειδικά σε ότι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι παίκτες της Ολυμπιακού πρέπει να μπουν δυνατά στο ματς για να εκμεταλλευτούν και την καλή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις εξέδρες. Το είπε ο Πορτογάλος χθες στους παίκτες του μετά την προπόνηση και θέλει να δει ένα ξεκίνημα με ένταση για να πετύχουν τον στόχο τους οι ερυθρόλευκοι.

Το βράδυ της Πέμπτης θα «παίξει μπάλα» και ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και ένα είναι το σίγουρο. Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να εκμεταλλευτούν την μεγάλη ώθηση που δίνει ο κόσμος και είναι σε θέση να τα καταφέρουν. Το γήπεδο θα είναι όπως όλα δείχνουν γεμάτο και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα και τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Και είναι πολύ σημαντικό για τη νέα σεζόν πως οι οπαδοί των πειραιωτών στέλνουν δυνατό μήνυμα συσπείρωσης κι ενότητας. Αναγνωρίζουν πως έγιναν πολύ σημαντικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα (φυσικά και στις μεταγραφές) και δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους από τα όσα είδαν στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ