Η παρτίδα των τριών αγώνων!

Η παρτίδα των τριών αγώνων!

Η πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό έχει ξεχωριστή σημασία για τον Μαρτίνς, καθώς συνδέεται με το πλάνο του για την Μπέρνλι!

Το έχουμε καταλάβει από τα ματς της προετοιμασίας ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σοβαρός προπονητής. Έχει σχέδιο ο Πορτογάλος και για αυτό δεν έχει φανεί, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, το δύσκολο του εγχειρήματος που επιχειρεί ο Ολυμπιακός, φτιάχνοντας «νέα ομάδα». Κι αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνον από το αποτέλεσμα, όπως έχουμε μάθει να κρίνουμε τους πάντες.

Για παράδειγμα, στο ματς με την Αϊντχόφεν όλοι μιλούσαν για τη βαριά ήττα με 4-0 που υπέστη ο Ολυμπιακός, αγνοώντας την παράμετρο ότι μέχρι την πρώτη ώρα του αγώνα το παιχνίδι ήταν στο 0-0, όταν είχε χρησιμοποιηθεί η ενδεκάδα της Λουκέρνης, με εξαίρεση τη συμμετοχή του Βρουσάι, αντί του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος προερχόταν από το ταξίδι του στην Αθήνα για την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Η ευρεία επικράτηση των Ολλανδών προέκυψε μετά τις αλλαγές του Μαρτίνς, στο διάστημα που επιβεβαιώθηκε απλά η παρουσία του Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Σισέ τα έκανε θάλασσα. Η ίδια ενδεκάδα έπαιξε στην πρόβα τζενεράλε με την Λεγανές στο Καραϊσκάκη, όπου μετά το 0-0 προέκυψε σε κάποιους το συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ακολούθησαν τα δύο ματς με τους Ελβετούς και αυτή η ενδεκάδα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης με δύο νίκες και συνολικό σκορ 7-1. Τα συμπεράσματα δικά σας, όπως λένε και όσοι περιγράφουν έναν αγώνα της Σούπερ Λίγκας και δεν θέλουν να πάρουν θέση στις αμφισβητούμενες φάσεις.

Τώρα οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους τα παιχνίδια με την Μπέρνλι και στη διάθεση του Πορτογάλου βρίσκονται αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές. Εκτός του Τοροσίδη που πρόλαβε να «κλέψει» χρόνο στις αναμετρήσεις με την Λουκέρνη υπάρχουν διαθέσιμοι οι Νάτχο, Γκιγιέρμε, Χασάν και Μεριά.

Όλοι τους προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα, πλην όμως δεν θα είναι καθόλου απλό να «σπάσουν» το πλάνο του Μαρτίνς για το πρώτο ματς με τους Άγγλους. Ανεξάρτητα από το βαθμό της ετοιμότητάς τους και όσο καλοί παίκτες κι αν είναι, τίθεται το ζήτημα της «σύνδεσής» τους με τους νέους συμπαίκτες τους, το οποίο δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί μέσα από τις προπονήσεις.

Για αυτό και το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό προσφέρεται ως «σκαλοπάτι» ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία. Θα έχει την ευκαιρία ο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει κάποιους από τους νεοφερμένους, ώστε να επιτευχθεί αυτή η τόσο απαραίτητη «γνωριμία» με τους υπόλοιπους και στη συνέχεια να αποφασιστεί αν θα διαφοροποιηθεί το σχέδιο για το δεύτερο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Ανάλογα βέβαια και από τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα και όπως θα έχουν διαμορφωθεί αυτές από το 90λεπτο της Πέμπτης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ