Παναθηναϊκός : Παίζει και ο Σίνγκλετον

Παναθηναϊκός : Παίζει και ο Σίνγκλετον

Είναι αλήθεια πως ο Σίγκλετον είχε προβληματίσει με τους πράσινους να κάνουν δεύτερες σκέψεις όμως και στη Χαλκίδα, μετά την Πόλη, φώναξε παρών.

Στον Παναθηναϊκό αρκούσε η απόφαση να σοβαρευτεί, να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι του και να… πατήσει το γκάζι για να πάρει τη νίκη επί της Κύμης.

Αυτό και έκανε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στη Χαλκίδα έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός ήταν ασταμάτητος και ξέφυγε από τη μετριότητα των υπολοίπων πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση και δείχνοντας μεγάλη διάθεση σε άμυνα και επίθεση.

Φυσικά ο προπονητής του τον απέσυρε στον πάγκο γύρω στο 30’, αφού δεν υπήρχε λόγος να σπαταλήσει δυνάμεις απλώς και μόνο για να κάνει το ρεκόρ. Διότι άνετα θα μπορούσε να το κάνει. Απλώς να του έδιναν οι συμπαίκτες του τη μπάλα!

Είναι αλήθεια πως ο Αμερικανός είχε προβληματίσει με την εικόνα του στα πρώτα παιχνίδια και πολλοί έκαναν δεύτερες σκέψεις για το συμβόλαιο που υπέγραψε, αλλά και αν θα έπρεπε τελικά να τον παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός.

Όμως τόσο στην Πόλη, όσο και στη Χαλκίδα έδειξε πως είναι σε ανοδική πορεία, ξεπερνώντας την περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Την ίδια στιγμή ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκούρασε τους βασικούς του παίκτες καθώς κανείς δεν έπαιξε πάνω από 23 λεπτά, ενώ έδωσε χρόνο στον Ντένμον για να πάρει ρυθμό.

Φυσικά άκρως προβληματική είναι η εικόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, εκεί όπου οι «πράσινοι» είχαν χάσει κάθε επαφή με το παιχνίδι και η Κύμη τους έκανε ο, τι ήθελε.

Μάταια ο Καταλανός προσπαθούσε να βρει τρόπο για να τους «ξυπνήσει» και να μπορέσουν να κάνουν στο παρκέ, όσα τους έλεγε.

Πλέον το παιχνίδι στη Χαλκίδα είναι παρελθόν και στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνονται για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή.

Από την έκβασή του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό εάν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει όχι μόνο να προκριθεί, αλλά ακόμα και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Είναι ένα ματς που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη φετινή… βερσιόν των «πρασίνων» και να δείξει το… μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ