Άντε, και καλό πρωτάθλημα κ. υφυπουργέ!

Άντε, και καλό πρωτάθλημα κ. υφυπουργέ!

Ο υφυπουργός άνοιξε τα δημόσια ταμεία και μοίρασε πάνω από πενήντα δυο εκατομμύρια. Αντί με αυτά να επιβάλλει την θέληση του έπαθε διπλή ζημιά. Ο κ. Μπαταγιάννης του επέβαλλε την θέλησή του για δεκατέσσερις ομάδες και ο κ. Γραμμένος τον κορόιδεψε…

Tα πράγματα είναι απλά: Η ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είχε δεσμευτεί ότι θα ψηφίσει πακέτο την προκήρυξη της Σούπερ Λίγκας αλλά στην συνέχεια δεν τήρησε την υπόσχεσή του ή δεν είχε δεσμευτεί καθόλου και έτσι δεν την ψήφισε. Κι όταν μιλάμε για δεσμεύσεις δεν εννοούμε προς την Σούπερ Λίγκα. Εννοούμε προς αυτόν που βάζει τα λεφτά (μας). Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος τον οποίο δούλεψε χοντρά ο κ. Γραμμένος αυτός είναι ο κ. Βασιλειάδης. Κι από την Σούπερ Λίγκα αυτό αφήνουν να εννοηθεί.

Η δέσμευση του κ. Γραμμένου δεν είναι προς τους ίδιους αλλά προς τον υφυπουργό Αθλητισμού. Ο τραγέλαφος στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και είναι μάλλον η πρώτη φορά που οι ευθύνες βαρύνουν λιγότερο από όλους τους άλλους την διοίκηση του συνεταιρισμού. Ο κ. Μπαταγιάννης διαπραγματευόμενους χωρίς φανφαρόνικες δηλώσεις και βαριές κουβέντες κατάφερε να ισορροπήσει ανάμεσα στα αντικρουόμενα συμφέροντα των μελών του συνεταιρισμού, να τον καταστήσει αξιόπιστο συνομιλητή και να φτάσει σε μια συμφωνία με τον υφυπουργό «αναγκάζοντάς τον» να βάλει νερό στο κρασί του και να δεχτεί η μείωση των ομάδων να σταματήσει στις δεκατέσσερις αντί για τις δώδεκα.

Έστειλε έγκαιρα την προκήρυξη για την έναρξη του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ και περίμενε. Μιλώντας μαζί του στο ραδιόφωνο την περασμένη Τρίτη αντιλήφθηκα ότι αν υπάρξει πρόβλημα θα υπάρξει από την Φούτμπολ Λιγκ που δεν είχε καταθέσει την δική της προκήρυξη και δεν είχε στην πράξη αποδεχτεί ούτε ότι θα ανέβει ένας φέτος ούτε ότι του χρόνου θα δημιουργηθεί η Σούπερ Λιγκ 2 με δώδεκα ομάδες. Εδώ λοιπόν εντοπίζεται το πρόβλημα. Ενώ ο κ. Βασιλειάδης είχε συμφωνήσει με την Σούπερ Λιγκ καταπίνοντας αμάσητη την απαίτηση του για δώδεκα ομάδες με την Φούτμπολ Λιγκ δεν είχε συμφωνήσει.

Αντί να κάνει αυτό φαίνεται ότι συμφώνησε ή νόμισε ότι συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να περάσει την προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ και με την Φούτμπολ Λιγκ βλέπουμε. Αυτό που είδαμε το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν ένας τραγέλαφος. Ο Βαγγέλης Γραμμένος αρνείται ότι είχε συμφωνήσει με τον υφυπουργό και επικαλείται τις δημοκρατικές διαδικασίες της Ομοσπονδίας. Να τον πιστέψει κανείς είναι δύσκολο αλλά και ότι ο κ. Βασιλειάδης δεν είχε «δέσει» την συμφωνία είναι σίγουρο.

Ο υφυπουργός άνοιξε τα δημόσια ταμεία και μοίρασε πάνω από πενήντα δυο εκατομμύρια. Αντί με αυτά να επιβάλλει την θέληση του έπαθε διπλή ζημιά. Αναγκάστηκε να πάρει πίσω την βασική του θέση για δώδεκα ομάδες στην Σούπερ Λίγκα και στη συνέχεια είδε να τον κοροϊδεύουν είτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ είτε η Φούτμπολ Λιγκ είτε (που είναι το πιθανότερο) και οι δύο μαζί. Ο κ.Βασιλειάδης είναι το κεντρικό πρόσωπο αυτού του τραγέλαφου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ