Το survivor του Παναθηναϊκού ξεκινά

Το survivor του Παναθηναϊκού ξεκινά

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σήμερα οχι σε ένα πρωτάθλημα σαν όλα τα άλλα, αλλά σε ένα αληθινό παιχνίδι για την επιβίωσή του.

Ο ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου έφερε πίσω στην Ελλάδα το δημοφιλές ριαλιτι επιβίωσης survivor, το οποίο… σάρωσε σε τηλεθέαση. Σήμερα ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου το δικό του survivor. Ένα πρωτάθλημα που οι πράσινοι πρέπει να επιβιώσουν, μια μάχη που είναι πολύ πολύ δύσκολη.

Μια μάχη στην οποία ο Παναθηναϊκός μπαίνει με την πλάτη στον τοίχο. Το μειον έξι στον βαθμολογικό πίνακα τον στέλνει με τη θηλια γύρω από τον λαιμο του σφιγμένη από το πρώτο λεπτό του πρωταθλήματος. Κάθε βαθμός μετράει. Κάθε κερδισμενος βαθμός θα χαρίζει ελπίδα, κάθε χαμένος θα εξαπλωνει προβληματισμο και άγχος.

Στην Ξάνθη σήμερα ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο από τους πολλούς τελικούς που έχει μπροστά του. Την πρώτη του μάχη στο παιχνίδι επιβίωσης που θα συμμετέχει τους επόμενους μήνες.

Και αυτό το παιχνίδι δεν είναι στα μέτρα του. Πρέπει να κάνει υπέρβαση για να τα καταφέρει. Μας αρέσει στην Ελλάδα να λέμε για φανέλες, ιστορίες και όλα αυτά. Όμως πολλές φορές η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Η φανέλα βαραίνει ανάλογα και με αυτόν που τη φοράει. Ο Παναθηναϊκός τη σεζόν που πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα είχε με υο νούμερο 9 τον Τζιμπριλ Σισε. Τώρα δεν έχει κανέναν…

Αν το μείον έξι δεν γίνει… μηδέν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα. Αυτό είναι το πρώτο… μαξιλαράκι. Εκεί θα γίνει η επόμενη κουβέντα για τον στόχο του Παναθηναϊκού και αν αυτός θα παραμείνει η σωτηρία. Διότι, κακά τα ψέματα, με βάση τα σημερινά δεδομένα αυτός είναι ο αντικειμενικος στόχος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ