Ούτε τώρα δεν βαρεθήκατε να κυνηγάτε τον Παναθηναϊκό;

Ούτε τώρα δεν βαρεθήκατε να κυνηγάτε τον Παναθηναϊκό;

Ο Σιδηρόπουλος θα μπορούσε να διαμορφώσει αποτέλεσμα, αν ο Παναθηναϊκός δεν κρατούσε στο φινάλε. Και σήμερα θα μιλούσαμε για ένα ακόμα διαιτητικό "έγκλημα" εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Να θέλεις να γράψεις – επιτέλους – για μπάλα και να μη σε αφήνουν. Να θέλεις να γράψεις για τον υπέροχο πιτσιρικά, τον Γιάννη Μπουζούκη και την γκολάρα του ή για τον «διαφορετικό» σε τρόπο σκέψης και στυλ παιχνιδιού Χατζηγιοβάννη και να μην μπορείς. Να θέλεις να γράψεις για τον ηγέτη Κουρμπέλη, τον αξιοπρεπέστατο σαν… εννιάρι (αλλά όχι για καθιέρωση εκεί) Μουνιέ και να μην στο επιτρέπουν.

Ποιοι; Εκείνοι που επί 20 χρόνια και βάλε τρώνε τις… σάρκες του Παναθηναϊκού. Ο Σιδηρόπουλος χθες στην Ξάνθη έκανε «έγκλημα». Έγκλημα που εν τέλει δεν στοίχισε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να φύγει με τη νίκη από την Ξάνθη. Μια νίκη, όμως, που δεν πρέπει να κρύψει τη συμπεριφορά του… κορυφαίου Έλληνα διαιτητή! Εκείνου που έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Χατζηγιοβάννη που θα σφύριζε και ο… Πανόπουλος!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ήταν έτοιμος σε κόντρα επίθεση να κάνει το 2-0, ο αντίπαλος τον γκρέμισε κι εκεί που στον πάγκο έσφιξαν τις γροθιές τους βλέποντας τον Σιδηρόπουλο να τρέχει προς το σημείο και θεωρώντας πως έδωσε πέναλτι, τον είδαν να κάνει νόημα στον Χατζηγιοβάννη να σηκωθεί! Ευτυχώς, να λέμε, που δεν του έδωσε και καμιά κόκκινη για θέατρο. Ικανό τον είχα!

Ο Σιδηρόπουλος και ο πρώτος βοηθός, Κωσταρας, που έκοψε με ανύπαρκτα οφσάιντ τον Μουνιέ στο πρώτο ημίχρονο, δεν σεβάστηκαν τον ιδρώτα των παιδιών του Δώνη και θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει αποτέλεσμα. Θα μπορούσε σε ένα από τα στημένα που κέρδισε η Ξάνθη στα τελευταία λεπτά να μπει ένα γκολ, να λήξει το ματς 1-1 και να χάσει ο Παναθηναϊκός δύο βαθμούς λόγω των αποφάσεων των διαιτητών. Δύο ακόμα βαθμούς χάρη σε σφυρίγματα.

Και έρχεται εύλογα το ερώτημα: ποιον φοβίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει λύσει ακόμα τα δικά του προβλήματα και συνεχίζουν να τον… κυνηγούν; Δεν βαρέθηκαν να παίζουν έτσι με τον ιδρώτα μικρών παιδιών, που κουβαλούν ένα τεράστιο βάρος πάνω τους; Τι θα έλεγε ο Σιδηρόπουλος στον Χατζηγιοβάννη αν ο Παναθηναϊκός έχανε τους βαθμούς; Πως θα ένιωθε αν εκτός από τον Εμμανουηλίδη, έβλεπε κι άλλα παιδιά να κλαίνε επειδή τους στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς;

Μαζί με το ερώτημα, έρχονται και οι συγκρίσεις. Στην Τούμπα η βουτιά του Πρίγιοβιτς μετατράπηκε σε πέναλτι. Στην Ξάνθη, η ανατροπή του Χατζηγιοβάννη μετατράπηκε σε… παίζετε. Μήπως εκείνη την ιστοριούλα με το VAR να την ξανά δούμε κάποια στιγμή και να το φέρουμε το ρημάδι στην Ελλάδα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ