Ένα παιχνίδι «κομμένο και ραμμένο» για τα εξτρέμ

Ένα παιχνίδι «κομμένο και ραμμένο» για τα εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται αύριο με την Μπέρνλι και ο Μαρτίνς θέλει να χτυπήσει με κόντρες την άμυνα των γηπεδούχων. Ποντάρει πολλά στους δύο ακραίους επιθετικούς ο Πορτογάλος και θέλει να «πληγώσει» τους Εγγλέζους σε ανοιχτό γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο βράδυ εκτός έδρας την Μπέρνλι, σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, έχοντας φυσικά στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 αλλά είναι σίγουρο πως η ρεβάνς θέλει προσοχή. Για να είμαστε ακριβείς, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Οι Άγγλοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και είναι βέβαιο πως το ματς θα πάει στην δύναμη από την δική τους πλευρά. Είναι σημαντικό λοιπόν να βγάλουν ένταση στις προσωπικές μονομαχίες και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού. Το είπε ο Μαρτίνς πολλές φορές στους ερυθρόλευκους και θέλει να δει καλή αντίδραση στον συγκεκριμένο τομέα, από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να πετύχει γκολ στην έδρα της Μπέρνλι. Αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να σκοράρουν θα έχουν κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους και είναι ξεκάθαρο πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων ποντάρει πολλά στους δύο εξτρέμ.

Ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ποντένσε θα έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πλάνο που έχει σχεδιάσει ο Πέδρο Μαρτίνς για την αυριανή αναμέτρηση. Οι Άγγλοι θα προσπαθήσουν να πιέσουν τον Ολυμπιακό έχοντας ηττηθεί στο πρώτο ματς με 3-1 και είναι σίγουρο πως θα βρεθούν «διάδρομοι» στην άμυνα της Μπέρνλι. Αυτά τα κενά θα θελήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, παίζοντας από τα δύο άκρα με Λάζαρο και Ποντένσε.

Οι δύο ακραίοι επιθετικοί του Ολυμπιακού και ειδικά ο Χριστοδουλόπουλος είναι σ’ εξαιρετική κατάσταση και γι’ αυτό τον λόγο ποντάρει πολλά στους δύο παίκτες ο 48χρονος τεχνικός. Η εντολή του Μαρτίνς είναι ξεκάθαρη σε ότι αφορά το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Πορτογάλος θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει κόντρες από τα δύο «φτερά» θεωρώντας πως μ’ αυτό τον τρόπο θα προκαλέσει «ρήγματα» στην αμυντική γραμμή των Άγγλων.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να επισημανθεί και μια ακόμα εντολή του Πέδρο Μαρτίνς προς τους δύο ακραίους επιθετικούς της ομάδας του. Μια εντολή που έχει να κάνει με το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού και τις βοήθειες που θα πρέπει να δίνουν Λάζαρος και Ποντένσε σε Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα. Γιατί είναι δεδομένο πως οι δύο εξτρέμ του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχουν καλές επιστροφές για να βοηθήσουν και ανασταλτικά την ομάδα τους.

Αυτό που είναι πάντως σίγουρο έχει να κάνει με το πλάνο του Μαρτίνς, ο οποίος σχεδιάζει να «χτυπήσει» την άμυνα της Μπέρνλι από τα δύο άκρα, βλέποντας πως οι δύο ακραίοι επιθετικοί της ομάδας του είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ