Κάθε πράγμα στον καιρό του και… ο Τουρέ τον Αύγουστο

Κάθε πράγμα στον καιρό του και… ο Τουρέ τον Αύγουστο

Η Μπέρνλι δεν θα περιμένει, θα παίξει ξύλο, θα επιδιώξει να κάνει τη ζωή δύσκολη στον Ολυμπιακό. Το ματς θα είναι «πόλεμος» για αυτό όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν μέχρι την λήξη.

Το 3-1 στο Καραϊσκάκη ήταν ένα καλό σκορ για τον Ολυμπιακό. Η εμφάνιση του Ολυμπιακού εξαιρετική. Η πρόκριση; Δεν έχει κριθεί, είναι ανοικτή, και αυτό σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστούν ξανά μια πολύ καλή εμφάνιση για να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον πρώτο στόχο της νέας σεζόν.

Απόψε στην Αγγλία τον Ολυμπιακό τον περιμένει «πόλεμος»! Οι Άγγλοι θα παίξουν (ξανά) ξύλο, θα παλέψουν, θα απειλήσουν, θα προσπαθήσουν να πετάξουν έξω τον Ολυμπιακό. Όποιος νομίζει ότι δεν θα δώσουν την απαιτούμενη προσοχή στο ματς ελέω Πρέμιερ Λιγκ κάνει λάθος.

Και ευτυχώς κανείς στον Ολυμπιακό δεν ετοιμάζεται για αυτή τη «μάχη» με αυτά τα μυαλά. Τουναντίον, άπαντες είναι προσηλωμένοι στο ματς, αναμένοντας την σκληρή αναμέτρηση με την Μπέρνλι.

Μια Μπέρνλι που είναι αναγκασμένη να επιτεθεί για να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1. Και αυτό το δεδομένο δίνει στον Ολυμπιακό απλόχερα την ευκαιρία να «χτυπήσει» με ένα από τα βασικά του ατού. Την ταχύτητα στην κόντρα με τους Λάζαρο και Ποντένσε στα άκρα αλλά και το ταλέντο του Φορτούνη στον άξονα.

Όλα τα υπόλοιπα μέχρι το σφύριγμα της λήξης πάνε σε δεύτερη μοίρα. Ακόμη και ο τεράστιος Γιάγια Τουρέ! Μέχρι να λήξει το ματς στην Αγγλία το μόνο που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με κάθε τρόπο.

Ώστε μετά οι πανηγυρισμοί να είναι διπλοί, γιατί όχι και… τριπλοί! Το «θαύμα» άλλωστε που λέγαμε χθες με την «τρέλα» του Μαρινάκη για την ομάδα είναι έτοιμο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να είναι ήδη ενθουσιασμένοι βλέποντας πως γίνονται τα πάντα, ακόμη και κινήσεις που καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν μπορεί καν να… σκεφτεί πόσο δε μάλιστα να υλοποιήσει.

Πρώτα όμως η πρόκριση, πρώτα η επίτευξη του πρώτου φετινού στόχου για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στον σωστό δρόμο που μπήκε με το καλημέρα στη χρονιά της δημιουργίας μιας ομάδας από την αρχή για την επιστροφή εκεί που ανήκει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ