Εθνική Ελλάδας : Το πιο ακατάλληλο είναι το Καραϊσκάκη;

Εθνική Ελλάδας : Το πιο ακατάλληλο είναι το Καραϊσκάκη;

Μας είπε πολλά ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου της ομοσπονδίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Μας είπε πολλά ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου της ομοσπονδίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Για την τραγική, όπως μας έδωσε να καταλάβουμε, κατάσταση που συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη διαιτησία, τη μισθοδοσία των στελεχών του,την Εθνική ομάδα.

Μάλιστα. Βεβαίως αν ήθελε να απαντήσει στον ελληνικό λαό για το μισθολόγιο της ΕΠΟ θα μπορούσε να ζητήσει απλά μία εκτύπωση μισθοδοσίας και να την παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου, οπότε θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν το έκανε, αλλά απλά αρκέστηκε σε διάψευση.

Σε ότι αφορά την έδρα της Εθνικής Ελλάδος, αν καταλάβαμε καλά μπορεί να τη βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα της χώρας εκτός από το Καραϊσκάκη. Αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως μας τόνισε ο Γραμμένος, συνεπώς να υποθέσουμε ότι το γήπεδο στο Φάληρο, μάλλον είναι εκτός … προδιαγραφών και ας γίνονται σχεδόν κάθε χρόνο σε αυτό αγώνες του Champions League.

Στην πραγματικότητα αυτό που δεν είπε ο Γραμμένος είναι ότι το Καραϊσκάκη δεν πληροί τις δικές του προϋποθέσεις, του ίδιου και των προέδρων των ενώσεων που τον ψήφισαν στις εκλογές. Μάλλον αισθάνονται άβολα και αυτό το κατάλαβαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην εξέδρα των επισήμων στο τελευταίο ματς της Εθνικής μας με την Κροατία και… έκοψαν κίνηση.

Ανέφερε μάλιστα και το…Κλεάνθης Βικελίδης, ως υποψήφιο για έδρα της Εθνικής και να δούμε αν θα γίνει και σε αυτό η μετακόμιση ή θα μείνει εκτός προδιαγραφών. Θα έχει γούστο πάντως να συμβεί κάτι τέτοιο, αν και έχουμε την αίσθηση ότι ούτε το συγκεκριμένο γήπεδο θα καλύπτει τα στάνταρ του νέου προέδρου της ΕΠΟ. Δεν λέει κανείς ότι θα πρέπει η Εθνική να παίζει μόνιμα στο Καραϊσκάκη, όμως η ομοσπονδία την έχει επιδείξει μέχρι τώρα … δυστοκία, αν θυμηθούμε ότι ο τελευταίος τελικός του κυπέλλου (δική της διοργάνωση) έγινε στο Πανθεσσαλικό και το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους μας.

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Και φυσικά η ιστορία δεν γράφεται ποτέ αυθημερόν. Ο Γραμμένος ξεκινά τώρα τη διαδρομή του ως κυβερνήτης της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αυτού του τόπου και θα πρέπει να του δοθεί η πίστωση χρόνου για να μας δείξει τι μπορεί να προσφέρει στο ποδόσφαιρο.

Μέχρι τώρα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είχε το εύκολο έργο, να κρίνει και να κατακρίνει τους προηγούμενους, όμως από εδώ και στο εξής μπαίνει ο ίδιος στην πρώτη γραμμή, γιατί αυτός αποφασίζει για το σήμερα και το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προφανώς και όσοι ασχολούμαστε με το άθλημα θέλουμε την πρόοδό του, αλλά αυτό που περιμένουμε είναι έργα και όχι λόγια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ