Οι ορατοί και αόρατοι «εχθροί» του ΠΑΟΚ

Οι ορατοί και αόρατοι «εχθροί» του ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να σκεφτούν τα πάντα για να κρατήσουν σταθερά μακριά από την ομάδα και τα γήπεδα, αυτούς τους λίγους ανεγκέφαλους, που, ανά πάσα στιγμή, μπορούν να εμφανιστούν για να κάνουν τη ζημιά.

Εκτός από τους ορατούς εχθρούς, η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό κινδυνεύει και από τους αόρατους εχθρούς του ΠΑΟΚ. Αυτούς που όταν βρίσκουν ευκαιρία δρουν και κρύβονται μέσα στο πλήθος και στην ανωνυμία τους.

Με αφορμή το περιστατικό στη Ν. Σμύρνη ήρθε η ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά τα κομπλεξικά παιδάκια που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σε όποιο γήπεδο κι αν φιλοξενούνται. Εδώ και τώρα να τα κόψει το γήπεδο μια για πάντα και να τα στείλει στον αγύριστο. Το περιστατικό που είναι λίγο περίεργο καθώς έγινε σε ένα γήπεδο, που, μαζί με το «Γεντί Κουλέ» του ΟΦΗ, είναι τα πιο φιλόξενα στην Ελλάδα για τους Ασπρόμαυρους έχει φέρει αναστάτωση στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση, από τον Ιβάν Σαββίδη και τις εντολές που έδωσε σήμερα (4/9) μέχρι και τους οργανωμένους οπαδούς για να εντοπιστεί ο οπαδός που πέταξε τη φωτοβολίδα. Αν διαπιστωθεί ότι είναι ΠΑΟΚτσής τότε το θέμα θα λυθεί ενδοοικογενειακά. Αν όμως δεν είναι υποστηρικτής του Δικεφάλου τότε θα μιλάμε για προβοκάτσια που έχουν ως στόχο να βλάψουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να σκεφτούν τα πάντα για να κρατήσουν σταθερά μακριά από την ομάδα και τα γήπεδα, αυτούς τους λίγους ανεγκέφαλους, που, ανά πάσα στιγμή, μπορούν να εμφανιστούν για να κάνουν τη ζημιά. Τα παθήματα είναι πολλά, τώρα προστέθηκε ένα ακόμη. Δεν νοείται ομάδα που έχει στόχο το νταμπλ, να κινδυνεύει να χάσει τους τίτλους, επειδή δεν βρήκε τον τρόπο να απομονώσει μια χούφτα ηλίθιους.

Δεν γίνεται γι’ αυτούς και μόνο να την πληρώσουν οι πολλοί. Δεν γίνεται να πηγαίνει στράφι η επένδυση του Ιβάν και οι προσπάθειες της ομάδας. Δεν μπορούν οι λίγοι «κάφροι» να πετάνε στα σκουπίδια τα λεφτά του επενδυτή, δεν δικαιούνται να ακυρώνουν τη μάχη που δίνουν παίκτες και Λουτσέσκου, δεν επιτρέπεται να στερούν από χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ τη χαρά να γεμίζουν την Τούμπα. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν ΤΩΡΑ.

Ευτυχώς που έγινε την 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανιώνιο και όχι την 4η με τους χάρτινους στην Τούμπα. Ξέρετε φαντάζομαι τι θα βλέπανε τα ματάκια μας. Μη τους δίνεται αφορμή και δικαίωμα σε όλους να «πυροβολούν» την ομάδα, να την στέλνουν στο εκτελεστικό απόσπασμα. Για όσους έχουν κοντή μνήμη ας θυμηθούν τις 10 αγωνίστηκες κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και το φετινό -2.

Πάμε τώρα στους ορατούς εχθρούς του ΠΑΟΚ. Εδώ χρειάζεται μεγαλύτερη κινητοποίηση από τη διοίκηση για να βάλει ένα τέλος στο φαινόμενο της ατιμωρησία και της ανομίας που επικρατεί στην ελληνική διαιτησία. Δεν γίνεται να συνεχίζει να σφυρίζει ο Κομίνης, δεν γίνεται στον Καμπούρη να επιβάλλεται μια σιωπηλή τιμωρία 2-3 αγωνιστικών και στη συνέχεια να επιστρέψει σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Δε μου λέει απολύτως τίποτα που η ΚΕΔ θα ορίσει στα μεγάλα ντέρμπι ξένους διαιτητές. Το θέμα είναι τι γίνεται με τους υπόλοιπους αγώνες απέναντι σε ομάδες μικρομεσαίες που θα ‘ρθει ο κάθε καμικάζι αυτοκτονίας διαιτητής για να επιτελέσει το έργο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ