Ολυμπιακός: Κέρδισε χρόνο αλλά πρέπει να τον μοιράσει!

Ολυμπιακός: Κέρδισε χρόνο αλλά πρέπει να τον μοιράσει!

Μισή ενδεκάδα περιμένει τις επόμενες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό…

Το πρώτο διαγώνισμα του Αυγούστου το πέρασαν σχεδόν με άριστα ο Μαρτίνς και οι παίκτες του, όμως όλη η χρονιά είναι μπροστά τους και ακολουθούν οι νέες εξετάσεις σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Στην πραγματικότητα, αυτή η νέα ομάδα του Ολυμπιακό αγόρασε χρόνο, αφού αν κάτι δεν πήγαινε καλά, κυρίως στα προκριματικά της Ευρώπης, η πτήση θα είχε και αναταράξεις, όμως τώρα υπάρχει η προοπτική για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Και το νέο στοίχημα του Πέδρο Μαρτίνς είναι να εντάξει στην ενδεκάδα τους παίκτες που περιμένουν στη σειρά και διαθέτουν και πιο βαρύ βιογραφικό από αυτούς που ξεκίνησαν την κούρσα.

Δεν είναι ένας και δύο, φτάνουν τη μισή ενδεκάδα. Πρώτος και καλύτερος ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος έχει ενημερώσει αρμοδίως ότι θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του Γιουρόπα με την Μπέτις, ενώ πιο κοντά στην ενεργοποίησή τους είναι οι Νάτχο, Γκιγιέρμε και Ναουέλ που βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας, από αγωνιστικής πλευράς. Ο Χασάν έχει ήδη μπει στο κλίμα, ενώ για την εστία υπολογίζεται πλέον και ο Ζοσέ Σα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Πορτογάλος προπονητής θα πρέπει να τον … μοιράσει τον κερδισμένο χρόνο του για να μπορέσει να τους χωρέσει όλους. Ο «χάρτης» μοιάζει να μας είναι γνωστός, αφού υπό κανονικές συνθήκες ο Τουρέ θα καλύψει μαζί με τον Φορτούνη τη θέση του οργανωτή, οι Νάτχο και Γκιγιέρμε θα βρεθούν στον άξονα με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη και ο Ναουέλ στην εξίσωση των άκρων με τους Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο.

Άλλο ένα ζητούμενο είναι αν ο Μαρτίνς θα αλλάξει σχήμα στο επόμενο διάστημα. Η μετακίνηση του Ανσαριφάρντ στην Νότιγχαμ μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν σκοπεύει να πάει σε διαφορετική εκδοχή, καθώς αν είχε στο μυαλό του να παίξει με δύο κυνηγούς, τον Γκερέρο και τον Χασάν, τότε σε αυτήν την περίπτωση θα χωρούσε και ο Καρίμ στον πάγκο. Για να κρατάει όμως τον Μάνο για τον τρίτο ρόλο στην επίθεση σημαίνει ότι δύσκολα θα φύγει από το σχέδιο με τον έναν κυνηγό, και θα έχει ως Plan B αυτό με τους δύο, όπως έκανε και ο Βαλβέρδε.

Το πόσο επιθετικός θα είναι ο Ολυμπιακός δεν εξαρτάται άλλωστε από τον αριθμό των παικτών που θα έχει στη γραμμή του πυρός, αφού το 5-0 σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα το πέτυχε με τον Γκερέρο και τον Χασάν εκτός αποστολής. Με τις επιλογές που έχει «γεμίσει» το ρόστερ δεν θα είναι απλές οι «παραλλαγές» και το κάτι διαφορετικό ίσως να το δούμε στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς λόγω της δυναμικότητας των αντιπάλων (Μίλαν, Μπέτις) ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπορεί να παίξει όπως και στο πρωτάθλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ