Ο άξονας του Ολυμπιακού «αποκαλύπτεται»

Ο άξονας του Ολυμπιακού «αποκαλύπτεται»

Η είσοδος των Τουρέ, Νάτχο, Γκιγιέρμε στην «πρώτη γραμμή» του Ολυμπιακού με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων αναμένεται να αλλάξει και άλλο, προς το καλύτερο, την ομάδα δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες.

Ο Ολυμπιακός του καλοκαιριού πέρασε τις «εξετάσεις», άρεσε και έγινε ελκυστικός και πάλι στον κόσμο του. O Μαρτίνς κατάφερε να δημιουργήσει μια νέα 11αδα από την αρχή την οποία και εμπιστεύτηκε σχεδόν σε όλα τα επίσημα ματς (σε όλα τα ευρωπαϊκά) παρότι συνεχώς στο ρόστερ έρχονταν νέοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές «πρώτης γραμμής».

Το πλάνο του Μαρτίνς πήγε «πρίμα» και η επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από τις αλλαγές που, δεδομένα, θα γίνουν στο βασικό σχήμα.

Εκεί που φαίνεται ξεκάθαρα πως θα έχουμε σύντομα νέα πρόσωπα στην 11αδα είναι στον άξονα. Ο Μαρτίνς πορεύτηκε με τους Μπουχαλάκη, Καμαρά σε όλα τα επίσημα ματς πίσω από τον Φορτούνη (μοναδική εξαίρεση η συμμετοχή του Τοροσίδη στο πρώτο ημίχρονο με τον Λεβαδειακό αντί του Μπουχαλάκη) και δικαιώθηκε απόλυτα από την πολύ καλή παρουσία και των δύο.

Στις δύο νευραλγικές θέσεις της μεσαίας γραμμής ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει πλέον στο 100% τόσο στον πολύπειρο Νάτχο όσο και στον δυναμικό Γκιγιέρμε ενώ βεβαίως πολύ γρήγορα θα έχει και το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού, τον Γιάγια Τουρέ που όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr «σπάει όλα τα κοντέρ».

Η προσθήκη αυτών των τριών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στις βασικές επιλογές του Ολυμπιακού δίνει τεράστιες δυνατότητες στους ερυθρόλευκους και συνάμα κάνει τον Μαρτίνς να «πονοκεφαλιάζει» ευχάριστα για τον τρόπο με τον οποίο θα τους εντάξει στην 11αδα.

Και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η έως τώρα εικόνα που έχουν δείξει ο Καμαρά (κυρίως) και ο Μπουχαλάκης κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της επιλογής για τον Μαρτίνς που όμως ξέρει πως μπορεί να πάρει πολλά από τους Νάτχο και Γκιγιέρμε. Για τον Τουρέ βεβαίως δεν χρειάζεται να γίνει ανάλυση, περιττό είναι…

Εν κατακλείδι η διαμόρφωση του βασικού σχήματος και των επιλογών που προσφέρονται πλέον στον άξονα είναι ικανή να κάνει ακόμη καλύτερο τον Ολυμπιακό και βεβαίως να δώσει στον Πορτογάλο τεχνικό την δυνατότητα εναλλαγής πρωτοκλασάτων επιλογών για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα συνεχόμενα και δύσκολα ματς που περιμένουν την ομάδα σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ