ΠΑΟΚ ο ένας, στον κόσμο άλλος κανένας!

Καμιά ομάδα στην Ελλάδα δεν είναι σαν τον ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται στην πράξη, όχι στα λόγια.

ΠΑΟΚ ο ένας, στον κόσμο άλλος κανένας! | to10.gr

Διαβάσατε τις τελευταίες ανακοινώσεις συνδέσμων του ΠΑΟΚ; Αν όχι σας τις έχω έτοιμες να τις δείτε για να καταλάβετε ποια είναι η μεγάλη διαφορά του Δικέφαλου από όλες τις άλλες ομάδες!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα μαζί με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ το περασμένο Σάββατο (8/9), όπου τους δόθηκαν δώρο οι φανέλες του Δικέφαλου με τα νούμερα 19 και 26 (μαζί κάνουν το 1926, δηλαδή το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ), ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης σε ανακοίνωσή του τόνισε τα εξής:

«Ύστερα από τα τελευταία γεγονότα που πήραν μέρος στην πόλη μας, για παράδειγμα όπως αυτό που τα όργανα της νέας τάξης βαρούσαν παιδάκια, ηλικιωμένους και γενικά στο σύνολο απλούς πολίτες, έχει ως αποτέλεσμα να φτάσει τον κόσμο στο έσχατο σημείο της οργής του!!! Έχουμε έναν πρωθυπουργό που την ώρα που έχει ξεπουλήσει τα πάντα και τον καθοδηγούν τρίτοι η αντίδραση της ΠΑΕ είναι να τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες και να τους δίνει την ασπρόμαυρη τιμημένη φανέλα μας.

Με αυτό που κάνατε διαλέξατε το λάθος στρατόπεδο και έρχεστε απέναντι μας! Δώσατε στους προδότες την φανέλα του ΠΑΟΚ, άρα είστε και σεις το ίδιο, εξίσου προδότες μαζί τους, όπως και όποιο φυτό σας υποστηρίζει . Για μας δεν είστε τίποτα, απλά περαστικοί όπως όλοι οι άλλοι, γι’ αυτό θέλουμε τον υπεύθυνο του συμβάντος να πληρώσει έτσι όπως του αρμόζει.

Εσείς μας κατηγορήσατε για μια φωτοβολίδα, εμείς σας κατηγορούμε για προδοσία.

Δεν θέλουμε τέτοιο γήπεδο όπως το ονειρεύεται η αρρωστημένη φαντασία σας, δεν θέλουμε καμιά συνεργασία με αυτούς που έχουν κάνει τους Έλληνες σκλάβους.

ΥΓ: ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

ΥΓ2: ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΥΓ4: Π.Α.Ο.Κ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ».

Λίγες μέρες μετά ακολούθησε η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Τούμπα για αυτοψία και συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς η Κυβέρνηση αποφάσισε να παραχωρήσει στον Δικέφαλο τα 21 στρέμματα στον περιβάλλοντα χώρο του νυν γηπέδου, ώστε να μπορέσουν να τρέξουν ευκολότερα οι διαδικασίες για την ανέγερση του καινούριου. Στη συνάντηση δόθηκε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας μια φανέλα του ΠΑΟΚ με το νούμερο «12», το οποίο έχει αποσυρθεί στον Δικέφαλο από το 2000 προς τιμήν του κόσμου!

Τότε υπήρξε μια ακόμη ανακοίνωση συνδέσμων που άσκησε δριμεία κριτική στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ήταν από τον Πανελλήνιο ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών, και την συνυπέγραψε ο ΣΦ ΠΑΟΚ «ΘΥΡΑ 4» και ορισμένοι ακόμη.

Σε αυτήν αναφέρονταν τα εξής:

«Άλλη μια χρονιά με το καλημέρα του Σεπτέμβρη ο εκάστοτε κυβερνητικός μηχανισμός επικονίασης φυτών ανέβηκε σύσσωμος στη Θεσσαλονίκη για να ψαρέψει ψηφαλάκια ανεκδιήγητων υπηκόων, οι οποίοι κάθε φορά που νικάει το κόμμα τους σε εθνικές εκλογές μαζεύονται παστωμένοι στο σύνταγμα για να χορέψουν λαμπάντα με τους βιαστές τους. Γνωστά τα έργα και ημέρες των Θαθαθαθα, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το παροντικό κρατικό σκυλολόι του Τσίπρα και της συγκυβέρνησής του.

Και ενώ στα περίπτερα της Δ.Ε.Θ. πραγματοποιούνταν οι ετήσιοι παλμικοί ερεθισμοί των θυμάτων, στο περίπτερο του ΠΑΟΚ οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι υπάλληλοί του, είχαν την φαεινή ιδέα να παραδώσουν στον επικεφαλής της Κυβέρνησης Απάτη και στον συνοδευόμενο αυτού σκιώδη Πρωθυπουργό του κρατιδίου – Πρέσβη των δολοφόνων των Λαών, φανέλες του Συλλόγου, τιμητικά (για ποια τιμή, άγνωστον, μόνο ο υπεύθυνος της ΠΑΕ Marie Claire θα ξέρει). Μάλιστα όχι φανέλες με όποια και όποια νούμερα, αλλά με το 19 και το 26, τους αριθμούς δηλαδή που σχηματίζουν ενωμένοι την ημερομηνία που οι αείμνηστοι Καλπακτσόγλου και Κοεμτζόπουλος έδωσαν σάρκα και οστά στον Φάρο και Οδηγό της ζωής μας.

Αποσβολωμένοι από την ιεροσυλία, παρακολουθήσαμε μία ακόμα την αμέσως επόμενη μέρα, κατά πολύ μεγαλύτερη, όταν ο Πρόεδρος των ανελ κατέφτασε φρουρούμενος και περικυκλωμένος από διμοιρίες στο γήπεδο της ομάδας κατά τις 8:00 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Εκεί και αφού εξήγγειλε ότι θα παραχωρήσει με μίσθωση έναν παντελώς αναξιοποίητο κρατικό χώρο προκειμένου αυτός να αναβαθμιστεί, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, ικανοποιημένοι από την εξαγγελία τίποτα, αποφάσισαν να χαριεντιστούν μαζί του και να χαρίσουν φωτογραφικά ενσταντανέ τολμώντας με περίσσιο θράσος να του δώσουν να κρατάει την φανέλα με το Νο12.

Υπενθυμίζουμε στην ανιστόρητη παε ΠΑΟΚ που αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων ότι το Νούμερο 12 είναι ταγμένο στη ζωντανή Θύμηση των νεκρών μας αδερφών που πέθαναν στο δρόμο υπερασπιζόμενοι τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Το Νούμερο 12 δεν χαρίζεται, ούτε κατακτιέται, το νούμερο 12 αποτελεί το Θεματοφύλακα της ύπαρξής μας, παραμένει ανέπαφο και ανέγγιχτο, αιώνια αφιερωμένο και φορεμένο από αυτούς που μαρτύρησαν τη ζωή τους για το Σύλλογο.

Ερωτάται η παε ποιος τη νομιμοποίησε να δωρίζει φανέλες του Συλλόγου μας στη Κυβέρνηση Φλαμπουράρη που χάρισε ένα πρωτάθλημα κερδισμένο με αίμα από την ομάδα μας στο χάρτινο Εντερούν και τον λαθρέμπορό του; Ποιος τη διαφώτισε ότι μας είναι ευπρόσδεκτος ο πρέσβης των μακελάρηδων που στράφηκε κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ονομαστικά εκβιάζοντας το προτεκτοράτο του, αιτούμενος τη διακοπή της δραστηριότητάς του στην Β. Ελλάδα; Ποιος την ενημέρωσε ότι δύναται να χαρίζει τη φανέλα του Οκτώβρη του 99 σε κάθε τυχάρπαστο; Ποιος της γνωστοποίησε ότι θα ανεχόμαστε να παρακολουθούμε ανενόχλητους τους τηλεπωλητές αντιπροέδρους του Ολυμπιακού (ΝΔ) – επόμενους αντιπροέδρους κυβέρνησης μπροστά στ’ ασπρόμαυρα;

Λαλίστατη η ΠΑΕ βγήκε να καταδικάσει μεμονωμένη ενέργεια φιλάθλου στο γήπεδο της Ν Σμύρνης, όπου φωτοβολίδα, έγινε ναυτική, χειροβομβίδα, οβίδα, πυρηνική κεφαλή, ενώ είχε ήδη καταδικαστεί από το σύνολο του οπαδικού μας κόσμου.

Απούσα και κωφάλαλη τη στιγμή που η ομάδα κατεβαίνει για να σφαγιαστεί από την τετράδα στη Ν. Σμύρνη, στα γνωστά αποσπάσματα του Μπάρμπα Θωμά. Απούσα και κωφάλαλη με το διορισμό του χασάπη Κομίνη φέτος και την εργώδη προσπάθεια να παραμείνει διεθνής, ενώ ορίζεται συνεχόμενα σε όλες τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Απούσα και εγκληματικά αμελείς εσείς που επιτρέπετε την ύπαρξη του Κομίνη , την ύπαρξη του Παπαδόπουλου στην Τρίπολη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, το στημένο θέατρο σκιών του παραμάγαζου της ΕΠΟ.

Καλείται η παε να σταματήσει να μας κουνάει το δάχτυλο, όταν αφήνει στη τύχη της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την επένδυση στο αγωνιστικό τμήμα, βορά στα νύχια των πρωκταθλητών των δικαστικών αιθουσών.

Καλείται η παε να σεβαστεί τα όσια και ιερά του Π.Α.Ο.Κ. γιατί εμείς οι μίζεροι δεν τυφλωνόμαστε από τις δήθεν εξαγγελίες νέων γηπέδων και αυτά μας είναι πλήρως αδιάφορα στη χώρα των ήξεων αφίξεων.

Δε μας νοιάζουν τα κλικ σας, το κους κους και τα περί ανέμων και υδάτων, όταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιχειρείται η σκύλευση της ομάδας στα παρασκήνια. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε με ΤΙΠΟΤΑ και για ΤΙΠΟΤΑ να γκρεμιστεί ούτε κόκκος σκυροδέματος από το γήπεδο ιδιοκτησία και κόπο των παππούδων μας, χωρίς τη διασφάλιση της μάνας του Συλλόγου.

Με λύσσα σε όλα τα πέταλα, με εισιτήρια ή μεμονωμένα.

Αποφασίστε, ή θα ξυπνήσετε ή θα σας ξυπνήσουμε εμείς. Ή μαζί μας ή απέναντί μας.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών 1974».

Γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του δε μοιάζουν με κανέναν.

Δεν έχει σημασία αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις ανακοινώσεις. Αλλού είναι η ουσία…

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έχει ρίξει πάνω από 100 εκ. ευρώ στην ομάδα, μπορεί να ετοιμάζεται να ρίξει άλλα τόσα αν χρειαστεί και θα φτιάξει και τη Νέα Τούμπα, αλλά ο κόσμος δε μασάει να ασκήσει δριμεία κριτική στη διοίκηση και να απειλήσει με εμφύλιο πόλεμο επειδή δε συμφωνεί με κάποιες κινήσεις ή επειδή θίχτηκε!

Κοινώς; Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν παίρνει γραμμή από κανέναν! Μπορεί οι οπαδοί να στηρίζουν με λύσσα τον Σαββίδη για την προσφορά του ή όταν βάλλεται από άλλους, αλλά όταν διαφωνήσουν σε κάτι, θα το πουν στα ίσια και δε θα κάνουν «τουμπεκί» επειδή ο Ιβάν «χώνει φράγκα».

Και η ΠΑΕ από την πλευρά της έχει το σθένος να αναγνωρίσει και να παραδεχθεί κάποιο λάθος της (στην περίπτωση της φανέλας με το «Νο 12» στον Καμμένο), να κάνει διάλογο με τον κόσμο και να δεχθεί την κριτική χωρίς να προσπαθήσει να φιμώσει κανέναν.

Στην Ελλάδα αυτά γίνονται μόνο στον ΠΑΟΚ.

ΥΓ: Το τι κάνουν οι άλλοι, είναι δικό τους θέμα, αλλά σαν τον ΠΑΟΚ δεν είναι κανείς…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο